SLAVNI PEVAČ ODBACIO MUSLIMANSKU VERU: Izjavio da nije musliman, pa ga fanovi nazvali NEZAHVALNOM BUDALOM!
Njegova izjava je već izazvala buru u javnosti, Foto: Printscreen Instagram

odgojen u muslimanskoj porodici

SLAVNI PEVAČ ODBACIO MUSLIMANSKU VERU: Izjavio da nije musliman, pa ga fanovi nazvali NEZAHVALNOM BUDALOM!

Iako je odgojen u muslimanskoj porodici danas se ne smatra pripadnikom te religije

Objavljeno:

Bivši član benda One Direction i jedan od najpopularnijih mladih pevača današnjice, Zayn Malik, u intervjuu za britanski Vogue izjavio je da sebe više ne smatra muslimanom.

Iako je odgojen u muslimanskoj porodici danas se ne smatra pripadnikom te religije, a njegova izjava je već izazvala buru u javnosti.

"Nisam musliman. Verujem da religiozna uverenja trebaju biti krajnje intimna i da ih pojedinac treba zadržati za sebe", kazao je Malik i dodao da uopštee ne voli pričati o religijama jer se to "redovno pretvori u "nakaradnu versku debatu filozofa".

"Ne verujem da morate jesti određeno meso koje vam religija naređuje, ne verujem da morate pročitati molitvu na određenom jeziku pet puta dnevno. Ne verujem u bilo šta od ovoga. Smatram da je najvažnije biti dobra osoba", kazao je Malik.

Njegova izjava u javnosti nije prošla nezapaženo. Brojni korisnici Twittera pozdravili su Zajanovo razmiišljanje o religiji, dok su verski fanatici duboko razočarani njegovom odlukom te ga neki čak i vređaju.

"On je jedna nezahvalna budala koja ne vidi sve što mu islam pruža. Ruga se molitvi i običajima, očito nije jedan od nas. Drago mi je što je ovo napisao", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.