POLICIJA IZDALA HITNO UPOZORENJE: Kad vidite šta se krije iza fotografije žene koja čisti prozor, ZALEDIĆETE SE!
Fotografija krije strašnu istinu, Foto: Avon and Somerset Police

upozorenje!

POLICIJA IZDALA HITNO UPOZORENJE: Kad vidite šta se krije iza fotografije žene koja čisti prozor, ZALEDIĆETE SE!

Fotografija osobe koja se naizgled bavi jednostavnim kućnim poslovima ponekad može biti znak za nešto veoma loše

Objavljeno:

Policija u Engleskoj ovih dana sa ozbiljnim upozorenjima deli fotografiju žene koja čisti prozor. Javnost se ujedno poziva da bude oprezna jer iako izgleda kao da neko obavlja jednostavan kućni posao - to može biti znak za pošast modernog doba.

Policija smatra da ako neko neprestano čisti kuću i nikad ne izlazi napolje može biti žrtva savremenog ropstva i traži od građana da momentalno prijave ako primete ovakav slučaj.

Žrtva savremenog ropstva je prisiljena da radi u privatnim domaćinstvima. Njihovo kretanje je ograničeno i primorani su da rade raznorazne kućne poslove i to uglavnom za mizernu naknadu ili čak džabe.

Njihova privatnost je minimalna, a često spavaju na dušeku na podu i to u nekom ćošku ili podrumu.

Nacionalna agencija za kriminalitet saopštila je da je tokom prošle godine primećeno 5145 potencijalnih žrtava trgovine ljudima. Među žrtvama je 116 različitih nacionalnosti.

- Mi se u velikoj meri oslanjamo na javnost da budemo naše oči i uši kako bismo mogli da budemo u mestima gde ne možemo uvek biti. Obaveštajna služba igra ogromnu ulogu u našoj borbi za suzbijanje kriminala. Informacije koje su dobijene od javnosti mogu biti nedostajući deo zagonetke ili proboj u slučaju. Savremeno ropstvo se dešava širom Velike Britanije i potrebna nam je vaša pomoć da zaštitimo neke od najugroženijih ljudi u društvu koji često nemaju glas – rekao je portparol policije.

Bonus video

Kratki Espreso, deveta emisija!

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.