SILOVALI DEVOJČICU (4) U BOLNICI NA INTEZIVNOJ NEZI: Baki ispričala da je jedan od njih petorice bio RADNIK BOLNICE
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

SILOVALI DEVOJČICU (4) U BOLNICI NA INTEZIVNOJ NEZI: Baki ispričala da je jedan od njih petorice bio RADNIK BOLNICE

Indiju poslednjih godina potresa niz seksualnih napada, uključujući i slučaj bande koja je silovala i ubila studentkinju u autobusu u Nju Delhiju 2012. godine

Objavljeno:

Policija istražuje silovanje djevojčice (4) u bolnici: 'Baki je ispričala da su joj po noći došla petorica muškaraca, jedan je bio djelatnik bolnice'

Policija u Indiji istražuje navode da je grupa muškaraca silovala četvorogodičnju devojčicu dok je bila na lečenju na odeljenju intenzivne nege u jednoj bolnici na severu zemlje.

Lokalni policijski službenik Maheš Srivastava rekao je da je devojčica ispričala baki da ju je silovao jedan radnik bolnice i još četiri muškarca, a sve se dogodilo kad je devojčica bila sama u subotu uveče. Zbog toga je jedan muškarac u pritvoru, a policija traži ostale, javlja News.com.au.

Zatražili su i snimke nadzornih kamera kako bi utvrdili zašto je devojčica bila sama na intenzivnoj nezi. Zna se tek da je bila u bolnici četiri dana, a lečili su ju od ugriza zmije.

Bolnica je 250 kilometara udaljena od Laknaua, glavnog grada indijske pokrajine Utar Pradeš.

Indiju poslednjih godina potresa niz seksualnih napada, uključujući i slučaj bande koja je silovala i ubila studentkinju u autobusu u Nju Delhiju 2012. godine. Taj slučaj je zapanjio zemlju u kojoj je nasilje prema ženama široko rasprostranjeno, pa i prihvaćeno.

Iako je vlada donela niz zakona prema kojima je kazna za silovanje odrasle osobe do 20 godina zatvora, retko prođe samo nekoliko nedelja bez novog slučaja silovanja. Indijska vlada je kao odgovor na sve više slučajeva silovanja i ubistava mladih devojaka i dece odobrila smrtnu kaznu za one koji su osuđeni za silovanje dece mlađe od 12 godina.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.