Priča koja će vas rasplakati: Izgubila je sina od 7 meseci, a onda je čula otkucaje njegovog srca (FOTO) (VIDEO)

humanost na delu

Priča koja će vas rasplakati: Izgubila je sina od 7 meseci, a onda je čula otkucaje njegovog srca (FOTO) (VIDEO)

Niko nije ostao ravnodušan!
Objavljeno:

Gubitak voljene osobe je verovatno najteža stvar na svetu, a jedan od najbolnijih trenutaka je gubitak deteta. Međutim, život može da nas iznenadi neverovatnim blagoslovima i čudima, koji nam za uvek menjaju pogled na svet. Ovo je sigurno najslađa reakcija na vožnju rolekosterom ikad! (VIDEO) Upravo to se desilo mami jednog malog dečaka. Nažalost, izgubila ga je kada je imao samo 7 meseci, a prema navodima policije i patologa, preminuo je nakon što ga je napao dečko bebisiterke. Uprkos ovom velikom gubitku Heder je rešila da donira njegove organe. Uspela je da spasi tri života zahvaljujući Lukasovim organima.

Facebook/Justice for Lukas Scot
A onda joj je život priredio nešto nezaboravno! Upoznala je Džordan Drejk (4) kojoj je Lukasovo srce spasilo život. Ova vedra devojčica je rođena sa srčanom manom, a kada je imala 18 meseci 2013. godine lekari su uradili transplantaciju srca kako bi je spasili. U njenim grudima kuca Lukasovo srce.
Printscreen/Youtube
Heder je kontaktirala porodicu i preko Donatorskog centra u Arizoni sredila susret. Dirljiv trenutak zabeležen je na videu, a Heder je u maloj Džordan čula otkucaje srca njenog malog dečaka. Džordan je na kraju poklonila velikog medveda dečakovoj mami koji simbolično pušta zvuk otkucaja srca. Ove dve porodice su zauvek povezane, a mame su postale prijateljice za ceo život.
Printscreen/Youtube
Tog dana niko nije ostao ravnodušan, a ovaj neverovatan video će vam naterati suze na oči:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.