LEK PROTIV AUTIZMA POSTOJI! Ovaj par je izlečio svoje dete, a RECEPT su podelili sa celim svetom! (VIDEO)
Kod dece u SAD-u na 100 dece registrovano je jedno dete s autizmom, Foto: Printscreen/youtube

IZLEČIV ILI NE?

LEK PROTIV AUTIZMA POSTOJI! Ovaj par je izlečio svoje dete, a RECEPT su podelili sa celim svetom! (VIDEO)

Kod dece u SAD-u na 100 dece registrovano je jedno dete s autizmom...

Objavljeno: 02.11.2018. 19:21h
  • 121

Autizam je, mnogi će reći bolest novoga doba koja rapidno raste poslednjih nekoliko godina. Nedavno su u javnost iscurele informacije zviždača iz Američkog centra za kontrolu i prevenciju bolesti koje dokazuju da cepivo uzrokuje autizam. I zaista s porastom broja vakcinisanih raste i bolest autizma u neverojatnim razmerima.

Uopšteno, kod dece u SAD-u na 100 dece registrovano je jedno dete s autizmom. U Kaliforniji jedno dete od njih 150 ima autizam – samo u razdoblju 2001./2002. zabiežen je porast autizma za 54 posto. No, u nekim područjima stopa autizma je još veća, na svakih 50 dece dolazi jedno autistično dete! S godinama taj broj rapidno raste, pa sada u svetu brojimo milione autističnih osoba.

Autizam je prema riječima ovih ljudi, potpuno izlječiv

Roditeljima s autističnom decom rečeno je kako se simptomi ove bolesti mogu ublažiti no ne i u potpunosti izlečiti. No jedan dečak svetu je pokazao da to baš i nije istina. Njegovi roditelji uneli su samo malo promene u prehranu dečaka i on je u potpunosti ozdravio od dijagnostikovane bolesti.

Nedavno, se pojavila studija koja pokazuje da se promenama u ishrani, autizam može poboljšati i deca kojima je dijagnostikovan autizam mogu se ponovno vratiti “normalnom” životu.

Lekari nisu prepoznali da su njegovo odbijanje spavanja i probavni problemi bili povezani s prehranom. Srećom, njegovi roditelji su tražili alternativne načine lečenja i konačno, nakon godina utrošenog truda otkrili su nešto vrlo važno za dečakov oporavak. Prepoznali su duboku povezanost između autizma i prehrane. Otkrili su da se rešenje nalazi u prehrani bez glutena i kazeina (mliječnih proizvoda), te se već kroz nekoliko dana Ethan počeo osećati bolje. Tokom godina, započeli su s upotrebom vitamina i organskog povrća i videlo se dramatično poboljšanje u društvenim, kognitivnim i funkcionalnim sposobnostima.

Korist od ovakve prehrane temelji se na teoriji da deca s autizmom mogu imati alergiju ili visoku osetljivost na namirnice koje sadrže gluten ili kazein, a te vrste alergija najčešće su nuspojave raznih vakcina. Deca s autizmom, prema teoriji, probavljaju peptide i proteine u namirnicama koje sadrže gluten i kazein drugačije od drugih ljudi i ova razlika može pogoršati simptome.

Tri godine kasnije, nastavili su s prehranom bez glutena i kazeina, uključujući vitamine te izlečili Ethanov gastrointestinalni sustav. Ozdravio je na prehrani od zdravih proteina, organskog povrća i voća, riže i krompira. Više ne pokazuje i ka kve znakove autizma. Iznad svega, zdrav je, sretan i zabavan dečak.

BONUS VIDEO

(Espreso.rs / dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media