TELA DVE SESTRE IZ SAUDIJSKE ARABIJE PRONAĐENA NA OBALI REKE HADSON! Ruke i noge bile su im zavezane!
Sestre iz Saudijske Arabije, Foto: NYPD

MISTERIJA U SAD

TELA DVE SESTRE IZ SAUDIJSKE ARABIJE PRONAĐENA NA OBALI REKE HADSON! Ruke i noge bile su im zavezane!

Rotana Farea (22) i Tala Farea (16) pronađene su mrtve

Objavljeno: 01.11.2018. 12:25h

Prošle nedelje su na oblama reke Hadson u Njujorku pronađena tela dve sestre, čije su ruke i noge bile oblepljene lepljivom trakom.

Ispovstavilo se da su u pitanju Rotana Farea (22) i Tala Farea (16) sestre iz Ferfaksa u Virdžiniji, a novi detalji njihovog slučaja samo su još više produbili misteriju.

Sestre su bile državljanke Saudijske Arabije, i doputovale su da isprate svog brata u konzulat Saudijske Arabije u Vašingtonu.

Fotografiju sestara objavila je policija Njujorka, sa javnim pozivom za bilo kakve informacije koje bi mogle da osvetle kako su one završile mrtve u reci na Menhetnu.

 

Istraga je pokazala da je Talin nestanak prijavljen još u avgustu. Takođe su intervjuisani njihova porodica i prijatelji, kako bi se otkrilo šta se zapravo dogodilo.

- Napravili su značajan napredak u sastavljanju slagalice koja bi otkrila šta se desilo. Postoji "rupa" od sva meseca - rekao je detektiv Dermont Šea.

Saudijski konzulat je takođe uputio svog advokata da prati istragu. Saudijska ambasada u SAD je obavestila majku sestara da su one tražile azil u Americi.

Na njihovim telima nisu pronađene povrede, a uzrok smrti još nije poznat. 

(Espreso.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media