INTERNETOM KRUŽI SNIMAK MINISTRA KAKO MASTURBIRA: Sada ga ucenjuju, a on se izvinjava putem Tvitera!
Video u trajanju od 13 sekundi na kojem ministar unutrašnjih poslova masturbira poput munje se proširio čitavom zemljom, Foto: AP

samo na one stvari misli

INTERNETOM KRUŽI SNIMAK MINISTRA KAKO MASTURBIRA: Sada ga ucenjuju, a on se izvinjava putem Tvitera!

Ministrov portparol optužio je službu sigurnosti da je ukrala snimak sa ministrovog telefona, a opoziciju da ga je plasirala u javnost

Objavljeno:

Šef službe bezbednosti Južnoafričke Republike optužen je da je hakovao telefon visokopozicioniranog političara nakon što su u javnost procurili vrlo delikatni snimci.

Video u trajanju od 13 sekundi na kojem ministar unutrašnjih poslova Malusi Gigaba masturbira, poput munje se proširio čitavom zemljom.

Ministrov portparol optužio je službu sigurnosti da je ukrala snimak sa ministrovog telefona, a opoziciju da ga je plasirala u javnosti. Rekao je takođe i da je ministar prošle godine počeo da dobija pisma u kojima ga ucenjuju snimkom. Gigaba se putem Tvitera izvinio svojoj porodici:

- Iskoristiću ovu priliku i izviniti se, unapred, svojoj porodici, a posebno deci i majci, te ostatku južnoafričke javnosti zbog boli i sramote koju će daljnja distribucija ovog materijala izazvati.

Na Tviteru je opisao i detalje skandala.

- Moja supruga i ja smo sa tugom i žaljenjem utvrdili da je video snimak koji je bio namenjen našoj privatnoj upotrebi ukraden i procureo u javnost. Moj telefon je hakovan i snimak sad kruži internetom - naveo je.

Video se zaista deli na aplikacijama poput "Vocapa", a Gigaba kaže da su problemi počeli nakon što je odbio da ucenjivačima platiti novac.

- Pokušaji ucene kao i hakovanje mog telefona prijavljeni su policiji. Obavešten sam da je istraga u toku - rekao je.

Gigabin portparol rekao je i da su od ministra zahtevali oko 690.000 dolara da snimak ne izađe u javnost te da iza krađe podataka sa Gigabinog telefona stoji državna bezbednosna služba, piše "Jutarnji list".

No, ovo nije prvi put da je Gigabin seksualni život u interesu javnosti. Naime, 2015. javnost se zabavljala javnom svađom Gigabeove supruge i ljubavnice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.