GLEDALI SU U LICE SMRTI: Na društvenim mrežama se pojavio UZNEMIRUJUĆI SELFI iz srušenog aviona! (FOTO)
Neutešne porodice nastradalih, Foto: EPA/MAST IRHAM

tragedija u aziji

GLEDALI SU U LICE SMRTI: Na društvenim mrežama se pojavio UZNEMIRUJUĆI SELFI iz srušenog aviona! (FOTO)

Na Tviteru se pojavio selfi za koji se tvrdi da je delo putnika iz srušenog aviona

Objavljeno:

Avion "Lajon era" sa 189 putnika i članova posade srušio se rano jutros u more i potonuo nedaleko od ostrva Jave, svega 13 minuta nakon poletanja iz Džakarte, a još se ne zna da li ima preživelih i potraga je u toku.

Prema informacijama Boing-737 koji se srušio imao je tehničkih problema pre pada, koje je posada rešila tokom samog leta, međutim avion je pao dok se u njemu nalazilo 189 lica.

Na Tviteru se pojavio selfi za koji se tvrdi da je delo putnika iz srušenog aviona, a na kome se vide putnici sa maskama za kiseonik koje se automatski spuste u slučaju turbulencija.

Indonežanska aviokompanija je saopštila da je potpuno nov avion, koji je oko 06:20 sati po lokalnom vremenu poleteo ka Pangkal Pinangu na ostrvu kod Sumatre, prevozio 181 putnika, među kojima jedno dete i dve bebe, kao i osam članova posade, preneo je AP.

U avionu su se nalazila i najmanje 23 vladina zvaničnika koji su, kako je rekao portparol kontrole leta, tražili da se avion vrati i pre nego što je izgubljen kontakt s letelicom.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.