ČINI SE DA ĆE BITI MOKRO I VLAŽNO: Vremenska prognoza je pošla NAOPAKO, a voditelji nisu mogli da zaustave REAKCIJU
Voditelji, Foto: printscreen/twitter

kidalica

ČINI SE DA ĆE BITI MOKRO I VLAŽNO: Vremenska prognoza je pošla NAOPAKO, a voditelji nisu mogli da zaustave REAKCIJU

Pa ovo je hit!

Objavljeno:

Najbolji minuti televizijskih emisija uživo su oni koji nisu planirani, a ekipa britanskog ITV-a definitivno nije planirala ovakvu vremensku prognozu.

Naime, ekipa ove TV kuće zamislila je da vremenskom prognozom obileži 30. godišnjicu izgradnje Albertovog doka u Liverpulu, pa su za tu priliku napravili plutajuću kartu Velike Britanije na koju se voditeljka trebala popeti i reći gledaocima kakvo ih vreme očekuje.

Pa što bi moglo poći po zlu?

E, po zlu je pošlo to što je voditeljka Alison Hamond penjući se po platformi slučajno gurnula jednog od dvojice manekena obučenih u mornare koji su je trebali pridržati, ali se ovaj na iznenađenje svih prisutnih i miliona gledaoca našao u vodi.

Voditelji jutarnjeg programa koji su sve pratili iz studija jedva su se suzdržavali od smeha, a Alison se našalila da će ‘vreme čini se biti mokro i vlažno’.

Kad je mornar izronio i popeo se natrag na platformu, voditelji su Alison savetovali da ogrne sirotog mladića svojim ogrtačem. Hamond mu se izvinila i zagrlila ga, a zatim nastavila s prognozom.

Inače, ovakva vremenska karta koja pluta na vodi prvi put je prikazana 1988. godine kad je na ideju došao tadašnji meteorolog Fred Talbot - koji je kasnije osuđen i zatvoren zbog napastovanja maloletnih dečaka.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.