Dajte mu sunca: El Čapo spreman da prizna sve, ali traži nešto zauzvrat! (FOTO)

taljenje sa vlastima

Dajte mu sunca: El Čapo spreman da prizna sve, ali traži nešto zauzvrat! (FOTO)

Narko bos traži da ne bude smešten u zatvor bez kontakta sa drugim zatvorenicima, gde sunce ne bi video više od jednog sata dnevno
Objavljeno:

Meksički narkobos Hoakin "El Čapo" Guzman spreman je da prizna krivicu za optužbe podignute protiv njega u Sjedinjenim Američkim Državama, ali zauzvrat ima vrlo neobičan zahtev - ne želi da bude smešten u zatvor sa najvišim stepenom bezbednosti. Zbog ove seks bombe El Čapo je završio u zatvoru! (FOTO) (VIDEO) Guzmanov advokat Hoze Refugo Rodrigez je rekao da bi njegov klijent pristao na izručenje SAD-u i priznao sva nedela koja mu se stavljaju na teret, pod uslovom da bude smešten u "povoljnijim uslovima".

Guzman traži da mu se obeća da neće biti smešten u zatvor u kome ne bi imao kontakt sa drugim zatvorenicima, i gde ne bi video sunce više od jednog sata svaki dan. El Čapo neće biti "na kolenima" za vreme rasprave sa američkim tužiteljima jer ima "brojna pravna sredstva kojima može da se bori protiv izručenja", izjavio je Rodrigez.
- Američka vlada će videti da imamo mogućnost da pobedimo u procesu izručenja iz Meksika - rekao je Rodríguez. (Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.