POČISTIĆEMO RUSE KAO ŠTO SU HRVATI SRBE: Ukrajinski bataljon zapretio ETNIČKIM ČIŠĆENJEM kao u Srpskoj Krajini!
Ukrajinski bataljon "Azov", Foto: Printscreen

pretnje

POČISTIĆEMO RUSE KAO ŠTO SU HRVATI SRBE: Ukrajinski bataljon zapretio ETNIČKIM ČIŠĆENJEM kao u Srpskoj Krajini!

Azov nastavlja da vrši pritisak na Porošenkovu vladu

Objavljeno:

Ako je postojala bilo kakava sumnja da mizantropija američkog pokroviteljstva, projekat "Gladio B" u Ukrajni, nije bio slučajno genocidan, jasnoća dolazi iz čitanja reči samog lidera Azovskog bataljona.

Azovski bataljon je otvoreno nacistička "paravojna" organizacija koja je zakonski priznata od strane Ukrajine, i koja je samo napola integrisana - protiv Minskog sporazuma - u samu ukrajinsku vojsku.

Njihova nacistična era salutiranjem rukom i slogan "Slava Ukrajini" nedavno je postala zvanični vojni pozdrav u Ukrajini, nakon što je rezolucija usvojena u Radi, piše fortruss.

Konkretno, ono što je sada predloženo, jeste da Ukrajina treba da preduzme vojnu operaciju etničkog čiđćenja protiv Donbasa, slično proterivanju "nelojalne populacije" iz Srpske Krajine u Hrvatskoj.

Ukrajinski bataljon 'Azov
Ukrajinski bataljon "Azov" foto: EPA

Azov nastavlja da vrši pritisak na Porošenkovu vladu, a SBU snage su takođe ušle u otvoreni sukob u nacističkoj odeći, uprkos njihovom simbotičkom odnosu. To održava namerne scenarije destabilizacije koji se vide na mestima poput Libije i Sirije.

Plan etničkog čišćenja Donbasa je objavljen tokom konferencije za novinare na temu "Hrvatski scenairo za Ukrajinu" od strane govornika "Nacionalnog korupusa" - političkog krila Azovskog bataljona, Aleksandra Alfredova. On objašnjava:

- Te snage (Porošenko)su potupuno zadovoljne trenutnom situacijom. Provladini mediji danas jednoglasno govore o scenariju, koji je bliži, ne Hrvatskoj, već Nemačkoj, kada je deo zemlje bio 40 godina ili više okupiran od strane sovjetske vojske, a tek nakon njihovog unuštenja je došlo do stvarnog ujedinjenja dva dela Nemaćke.

- Razumemo da takav scenario pomera problem oslobađanja Donbasa i Krima na sledeću generaciju. Povlačeći ovaj proces, možemo ga samo zakomplikovati.

- Dakle, mi nismo za nemački scenario koji je predložen od strane vlasti, mi smo takođe protiv sličnog pridnjestrovljskog scenarija, koji Rusija de fakto promoviše, mi predlažemo da se fokusiramo na scenario poput Htvatske.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Webtribune)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.