MEGAN JE TRUDNA: Očekuje se PRINOVA u kraljevskoj porodici!
Megan Markl i Princ Hari postaće roditelji, Foto: Fonet

LEPE VESTI

MEGAN JE TRUDNA: Očekuje se PRINOVA u kraljevskoj porodici!

Lepe vesti su objavljene nekoliko sati pošto su Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa sleteli u Sidnej, gde su na svojoj prvoj međunarodnoj turi posle venčanja

Objavljeno: 10:16h

Megan Merkl je trudna! Ona i princ Hari očekuju prvo dete, saopšteno je iz Bakingemske palate.

Lepe vesti su objavljene nekoliko sati pošto su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sleteli u Sidnej, gde su na svojoj prvoj međunarodnoj turi posle venčanja.

Iz Kensingtonske palate poručuju: "Njihova Kraljevska Visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa zadovoljstvom objavljuju da vojvotkinja od Saseksa očekuje prinovu u aprilu 2019. godine."

"Njihova Kraljevska Visočanstva cene svu podršku koju su dobili od ljudi iz celog sveta nakon njihovog venčanja u maju i oduševljeni su što mogu da podele lepe vesti sa ostatkom sveta," dodaje se u saopštenju.

Ranije je potvrđeno da će vojvotkinja dovesti majku iz SAD-a, kako bi joj pomogla da pazi bebu.

Glasine o trudnoći su počele kada je majka Megan Markl, Dorija Regland, viđena kako uzima časove za bebu u Pasadeni, u Kaliforniji.

Kraljevski izvori takođe tvrde da Megan ne želi da zaposli osoblje ili dadilju koji će paziti bebu nakon što se rodi, već želi da majka bude uz nju.

Megan je podstakla glasine o trudnoći odmah po dolasku u Australiju, jer je ispred svog stomaka stalno nosila dve ljubičaste fascikle.

Inače, tokom turneje po Australiji, Fidžiju, Tongi i Novom Zelandu, koja će trajati 16 dana, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaće čak 76 događanja na kojima se moraju pojaviti, zbog čega se Megan Markl posebno priprema.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJSAVESNIJI POLICAJAC NA SVETU! Piše kaznu i na haubi automobila u punoj brzini. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.