MELANIJA TRAMP IMALA NEPRIJATAN BLISKI SUSRET SA SLONOM: Na licu joj se jasno video strah (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP/Carolyn Kaster

PRVA DAMA SAD U KENIJI

MELANIJA TRAMP IMALA NEPRIJATAN BLISKI SUSRET SA SLONOM: Na licu joj se jasno video strah (FOTO) (VIDEO)

Opuštena i nasmešena prva dama Amerike posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika za divlju faunu (DSWT), poznatu po pokretanju metode spašavanja beba slonova bez roditelja u Keniji

Objavljeno: 12:32h

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp je na bočicu hranila slonove i otišla u kratki safari u Keniji, treću etapu svoje samostalne afričke turneje.

Tom prilikom jedno slonče se okrenulo i odgurnulo prvu damu, a onda se na trenutak uplašila. Ipak, nastavila je da ih hrani i mazi.

Melanija Tramp hrani bebu slona
Melanija Tramp hrani bebu slona foto: Reuter/Carlo Allegri

Opuštena i nasmešena prva dama Amerike posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika za divlju faunu (DSWT), poznatu po pokretanju metode spašavanja beba slonova bez roditelja u Keniji. Zatim je Prva dama u terenskom automobilu krenula u divljinu nacionalnog parka Najrobija, a potom je posetila i grad.

Melanija Tramp hrani bebu slona
Melanija Tramp hrani bebu slona foto: AP/Ben Curtis

Njena turneja uglavnom posvećena deci je kroz kampanju "Be Best" počela u utorak u Gani, gde je posetila pedijatrijsku bolnicu. Zatim je otišla u Malavi.

U četvrtak je iz Bele kuće američki predsednik Donald Tramp na Tviteru pohvalio rad svoje supruge tokom te "besprekorne turneje". Kenija, domovina oca bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, jedna je od zemalja najviše naklonjenih Sjedinjenim Državama i Donaldu Trampu, pokazalo je nedavno istraživanje instituta Pew Research.

Anketa je pokazala da 70 posto Kenijaca ima pozitivno mišljenje o Sjedinjenim Državama i da ih 56 posto veruje Donaldu Trampu.

BONUS VIDEO: Branislav Puhalo - Bivši šef Mladićevog ličnog obezbeđenja

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.