ŠOKANTAN VIDEO PROCUREO U JAVNOST: Američki general otkrio STRAŠAN plan Amerikanaca, hoće TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)
Foto: Vikipedija

pakleni plan!

ŠOKANTAN VIDEO PROCUREO U JAVNOST: Američki general otkrio STRAŠAN plan Amerikanaca, hoće TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)

Osim Sirije u planu su i druge države

Objavljeno: 10:04h

Donald Tramp se hteo povući iz Sirije, ali to ne ide kada on želi već kako kaže “Duboka država” koja ima plan da započne 3. Svetski rat.

Američki general Vesli Klark tvrdi da je američka vlada dugo planirala da sruši sirijskog predsednika Bašara el Asada i da započnu 3. Svetski rat.

Prema generalu Klarku, kada je radio u Pentagonu, video je dopis koji opisuje kako SAD planira napasti sedam zemalja u pet godina, počevši od Iraka, potom Sirije, Libanona, Libije, Somalije, Sudana i napokon Irana.

Takođe je tvrdio da je ISIS bio stvoren od strane Obamine administracije, sa HilarI Klinton i “Dubokom državom” koji su pomogli orkestrirati napade pod “lažnim zastavama” u regiji, sve kako bi opravdali eventualnu invaziju na Siriju.

Transkript njegovog intervjua:

“Zato što sam došao u Pentagon odmah nakon 11. septembra. Nakon 11. septembra prošao sam kroz Pentagon i video sam sekretara Rumsfelda i zamenika sekretara Volfovica. Otišao sam dole samo da bih pozdravio neke ljude i jedan od generala me pozvao da dođem do njega.

Rekao je: “Gospodine, morate doći i razgovarati sa mnom na kratko.” Rekao sam: “Pa, previše ste zauzeti”. Rekao je “Ne, ne. Doneli smo odluku o ratu u Iraku.” Ovo se dogodilo 20. septembra. Rekao sam: “Idemo u rat sa Irakom? Zašto?”

Rekao je, “Ne znam.” Rekao je, “Pretpostavljam da ne znaju šta dalje uraditi.” Rekao sam, “Jesu li pronašli neke informacije povezujući Sadama sa Al-Kaidom?” Rekao je, “Ne, ne. Ništa novo na tom planu. Upravo su odlučili da idemo u rat sa Irakom.”

Rekao je: “Ne znamo šta uraditi sa teroristima, ali imamo svakako dobru vojsku i možemo preuzeti vladu. Mislim da je jedini alat koji imate čekić, a svaki problem mora izgledati kao nokat.”

Zato sam se vratio i posetio ga nekoliko dana kasnije, i tada smo bombardovali Avganistan. Rekao sam: “Hoćemo li još uvek ići u rat sa Irakom?” On je rekao: “Oh, gore od toga.”

Posegnuo je preko svog stola. Podigao je papir i rekao: “Upravo sam to dobio sa vrha – što znači od sekretara – “danas”. Nastavio je: “Ovo je dopis koji opisuje kako ćemo izvesti napade na sedam zemalja u pet godina, počevši od Iraka, a potom i Sirije, Libije, Somalije, Sudana i završavajući na Iranu. “

Rekao sam: “Je li to klasifikovano kao tajna?” Rekao je, “Da, gospodine.”

Rekao sam, “Pa, nemojte mi to pokazivati.” I video sam ga pre godinu dana i rekao mu: “Sećate li se toga?” Rekao je: “Gospodine, nisam vam pokazao taj dopis! Nisam vam pokazao! “

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Novi svetski poredak.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.