STRAVIČAN PRIZOR: Muškarac se zaleteo pa gurnuo mladića (23) i starca (91) na šine PRED VOZ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

užas

STRAVIČAN PRIZOR: Muškarac se zaleteo pa gurnuo mladića (23) i starca (91) na šine PRED VOZ! (VIDEO)

Zahvaljujući reakciji okupljenih počinilac je zadržan, a potom i predat policiji koja ga je uhapsila

Objavljeno:

Britanac Pol Krosli u jednom danu pokušao je da ubije dve osobe tako što ih je na "Totenhem Kurt Roud" stanici gurnuo na šine, a sve je zabeleženo sigurnosnim kamerama.

On je prvo gurnuo mladića (23) koji je srećom uspeo da zadrži ravnotežu uz pomoć prisutnih, pa nije pao pred nailazeći voz. Krosli u jednom trenutku uspeva da ode, ali nešto kasnije ponovo je pokušao da ubije. Ovaj put, njegova žrtva bio je devedesetjednogodišnji muškarac.

Dok je stariji čovek hodao, Krosli se zaleteo i svom snagom ga gurnuo na šine. Muškarac je pao i tom prilikom zadobio niz povreda, uključujući frakture karlice i ozbiljnu ranu na glavi. Jedna osoba koja se zatekla na licu mesta skočila je na šine i uspela da pomogne čoveku da se popne na stanicu zadobivši pritom opekotinu ruke.

Zahvaljujući reakciji okupljenih Krosli je zadržan, a potom i predat policiji koja ga je uhapsila. Prema informacijama, on je policajcima tom prilikom rekao: "Nisam dobro spavao sinoć".

Njemu je danas završeno suđenje i porota ga je proglasila krivim za pokušaje ubistva. Na suđenju, on se izjasnio da nije kriv. Očekuje se da će kazna naknadno biti izrečena, navedeno je u policijskom saopštenju.

- Ovo je bio posebno šokantan incident i žrtve su imale mnogo sreće. Lako smo mogli da imamo istragu dvostrukog ubistva da nije bilo hrabrog naroda koji je odlučio da pomogne ljudima i da zaustavi Kroslija. Voleo bih sve da podsetim da su ovakvi slučajevi retki - rekao je između ostalog nakon suđenja inspektor Daren Goug koji je napomenuo i da mu je drago da je porota prepoznala krivicu.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.