POČELO SUĐENJE POHOTNOJ NASTAVNICI: Imala odnose s učenikom u avionu, a sad je on otkrio PERVERZNE DETALJE!
Foto: Profimedia

saga se nastavlja

POČELO SUĐENJE POHOTNOJ NASTAVNICI: Imala odnose s učenikom u avionu, a sad je on otkrio PERVERZNE DETALJE!

Advokat odbrane pitao je dečaka da li je sve izmislio jer se zaljubio u učiteljicu, ali dečak je rekao da su svi događaji stvarni

Objavljeno: 03.10.2018. 17:19h
  • 1

Drugi je dan suđenja učiteljici Elenor Vilson iz engleskog Bristola koja je optužena da je prisilila svog učenika na seks u avionu dok su se vraćali sa školske ekskurzije u Africi, piše "Mirror".

Osim samog učenika, pred sudijom se pojavio njegov kolega iz razreda, direktor škole, a pročitani su i imejlovi upućeni Vilonsovoj preko kojih je ucenjivana. Kad je svedočio navodno napadnuti dečak, posebnim platnom bio je onemogućen direktan kontakt njega i optužene.

Sudu je ispričao kako je nastavnicin broj imao memorisan u svom telefonu pod imenom "Štrumfeta" i da je taj telefon završio u policiji. Još jednom je opisao kako je izgledao njihov odnos, kako su se zbližili tokom ekskurzije i na kraju imali polni odnos u toaletu aviona.

- Ona mi je spustila panatalone i prvo me oralno zadovoljila. Rekla mi je da ne brinem o tome da li će ostati trudna, jer koristi kontracepciju - rekao je dečak.

On je ispričao i da mu je Vilson navodno rekla da je njen dečko okrutan prema njoj i da je zlostavlja. Opisujući njihov kasniji odnos, rekao je da su se često viđali i odlazili na izlete, ali da nije rekao svojim drugovima kakav je njihov odnos.

Takođe, rekao je da mu je Vilsonova u jednom trenutku priznala da je trudna i da je dete njegovo, ali da će abortirati. Kad mu je kasnije prepričavala kako je bilo, tvrdi dečak, učiteljica mu je rekla da je to iskustvo bilo gore nego je očekivala.

Advokat odbrane pitao ga je da li je sve to izmislio jer se zaljubio u učiteljicu, ali dečak je rekao da su svi događaji stvarni. Advokat ga je tada zamolio da opiše kako je izgledao taj seks sa obzirom da su toaleti u avionu jako mali i teško da bi se tamo dvoje ljudi mogli posvetiti seksu.

Potom je na klupu za svedoke doveden i njegov školski drug koji je ispričao kako mu je tokom čitavog leta bilo loše pa je često išao na WC, a da su mu učiteljica i ostali učitelji donosili vodu i pazili na njega. 

- Jednom sam tako sam ošamućen izlazio iz toaleta i krajičkom oka video učiteljicu i mog druga. Činilo se kao da joj on sedi u krilu - rekao je.

Direktor je posvedočio je da je Vilsonova, kad su joj prezentovali optužbe, bila šokirana i da je sve negirala. Inače o njoj kaže da je vrlo vredna učiteljica i da se jako trudi oko učenika.

Na sudu su takođe pročitani i imejlovi koje je učiteljica dobijala, a u kojima joj anonimni pošiljiljalac preti da će svima reći o njenom odnosu sa učenikom ako ne bude imala seksualni odnos i s njim.

- Znam šta si učinila i ljubomoran sam. I ja bih to voleo da radim. Voljan sam da zadržim ovu informaciju za sebe pod jednim uslovom - spavaj sa mnom. 

Ona mu je na to odgovorila da je lud.

Potom je pred sudiju izašla i sama Vilson te još jednom negirala bilo kakav neprimeren odnos sa učenikom. Rekla je da je nekoliko puta vozila dečaka kući te da ima njegov broj telefona iz čisto pedagoških razloga. Rekla je i da je razgovarala sa njegovim ocem koji je, kao i mnogi drugi, čuo glasine o njoj i svom sinu.

Priznala je i da je bila trudna, ali ne sa učenikom već sa svojim dugogodišnjim partnerom, a kako nije osećala da je pravo vreme za dete odlučila je da abortira za šta je od škole dobila nekoliko slobodnih dana.

Suđenje se nastavlja.

BONUS VIDEO: 

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Jadranka Joksimović

(Espreso.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media