OD DIREKTORA TESLE DO PREDMETA SPRDNJE: Ko je žena zbog koje je Ilon Mask izgubio 20 miliona dolara?
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

znate li ko je?

OD DIREKTORA TESLE DO PREDMETA SPRDNJE: Ko je žena zbog koje je Ilon Mask izgubio 20 miliona dolara?

Optužen za prevaru zbog niza lažnih tvitova

Objavljeno: 12:28h

Ilon Mask više nije predsednik Uprave Tesle. Mask se nagodio na sudu nakon što je optužen za prevaru zbog niza lažnih tvitova, a mora platiti i vrtoglavih 20 miliona dolara kazne.

Početkom avgusta na Tviteru je napisao da razmišlja o povlačenju deonica Tesle s berze te da investitori podupiru taj plan, da je finansiranje osigurano i da će deoničarima biti ponuđeno 420 dolara po deonici. Maska je broj 420 došao glave, a cenu deonice zaokružio je na taj broj jer ima posebnu simboliku u kulturi kanabisa.

Navodno je Mask hteo da impresionira svoju devojku Grajms, s kojom je poslednjih nedelja u jako klimavim odnosima.

Drama sa spornim tvitom o ceni deonice doživela je svoj bizarni vrhunac nakon što se u celu stvar umešala reperka Azelija Benks. Muzičarka je trebalo da sarađuje sa Grajms, a odjednom je na internetu osvanula prepiska u kojoj Maskova devojka njoj piše kako je Ilon drogiran pisao o ceni Tesline deonice te da je naveo broj 420 jer je opsednut marihuanom.

Ilon Mask i ekscentrična muzičarka Grajms započeli su vezu početkom ove godine, a prvi su se put zajedno pojavili na Met Gali. Novinarima su priznali da su ušli u vezu nakon što se Mask javio Grajms jer ga je preduhitrila u jednoj štreberskoj šali o veštačkoj inteligenciji.

Grajms, pravog imena Kler Buše, 30-godišnja je muzička i konceptualna umetnica. Na muzičkoj sceni pojavila se 2012. godine, ali su je svetski mediji upoznali tek kada je postala devojka Ilona Maska.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.