TRAMPOVA SRAMNA ODBRANA OZLOGLAŠENOG SUDIJE: Žena je bila PIJANA, ne treba joj verovati!
Foto: Reuter

optužbe za seksualne napade

TRAMPOVA SRAMNA ODBRANA OZLOGLAŠENOG SUDIJE: Žena je bila PIJANA, ne treba joj verovati!

Dve žene su optužile Breta Kavanoa za nedolično ponašanje

Objavljeno:

Donald Tramp, predsednik SAD, omalovažio je žene koje su kandidata za Vrhovni sud, Breta Kavanoa, optužile za seksualni napad, tako što je izjavio da je jedna od njih priznala "da je bila pijana tokom napada, pa ni sama ne zna šta se desilo".

Demokrate koje su u komisiji koja bira sudije je takođe nazvao "prevarantima" zbog odlaganja postavljanja Kavanoa na mesto sudije Vrhovnog suda.

- Druga žena koja ga je optužila nema ništa. Priznala je da je bila pijana, ima prekide u sećanju. - rekao je Tramp za Deboru Ramirez.

Ramirez je optužila Kavanoa da joj je na jednoj žurki dok su studirali na Jejlu pokazao penis, a zatim je naterao da ga dotakne, iako ona to nije htela.

- Oni su svi prevaranti. Ni sami ne veruju u ono što pričaju. Igraju igru obmane, i to jako dobro - dodao je Tramp, misleći na demokrate u komisiji.

Pre Debore Ramirez, Kavanoa je i Kristin Blejzi Ford optužila za seksualni napad tokom srednje škole. U "Njujorkeru" je zatim objavljen članak nekadašnjih studenata Jejla, koji su podržali Ramirezovu.

Džejms Roče, nekadašnji cimer Kavanoa, rekao je:

- Da li je verovatno da je ostala sama sa mladićima koji su mislili da je smešno da sekualno zlostavljaju devojku kao Debi? Da, definitivno. Da li je Kavano bio među njima? Da.

Predsednik je ipak ostao na strani svog kandidata, koji se branio i u intervjuu za "Foks".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.