Kako je skončao Gadafi? Brutalno! Ovo su najsvežiji snimci (VIDEO)

MUČILI GA do smrti

Kako je skončao Gadafi? Brutalno! Ovo su najsvežiji snimci (VIDEO)

BBC reportaža pod nazivom "Lov na Gadafijev zlatni pištolj" baca novo svetlo na poslednje trenutke svrgnutog libijskog diktatora i haos u koji je potom upala ova afrička država
Objavljeno:

Britanski BBC emitovao je reportažu nazvanu "Lov na Gadafijev zlatni pištolj“, koja pokazuje poslednje trenutke života svrgnutog libijskog vođe Muamera Gadafija. Novi lider otpora u Libiji - Gadafijeva ćerka! Osvetiću oca, braću, muža i Libiju! Na snimku se vidi pretučeni Gadafi dok sedi u prikolici vozila grupe boraca libijske opozicije. Takođe, prikazan je i zlatni pištolj koji drži jedan mlad čovek, a Gadafi se od tog pištolja nikada nije odvajao.

Printscreen / BBC Newsnight
U četrnaestominutnoj reportaži govori se o kasnijem totalnom raspadu Libije i anarhiji koja je zavladala u toj zemlji. Osim takozvanih zvaničnih vlasti, veliki deo teritorije, među kojem i Gadafijev rodni grad Sirt, u kom je i ubijen, pod kontrolom je Islamske države.
Printscreen / BBC Newsnight
Podsetimo, libijski patolozi koji su izvršili obdukciju tela Muamera Gadafija tvrde da je svrgnuti libijski vođa umro od posledica ranjavanja vatrenim oružjem u glavu. Gadafi je verovatno bio i seksualno zlostavljan pre smrti, sudeći po ranije objavljenim snimcima koji su nastali nakon što je uhvaćen.

RTCG

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.