OVO DVOJE SU SILOVALI HILJADE ŽENA: Njihov metod je bio okrutan i strašan
Foto: EPA

SUROVA istina

OVO DVOJE SU SILOVALI HILJADE ŽENA: Njihov metod je bio okrutan i strašan

Policija poziva sve koji su možda bili žrtve monstruoznog para da se jave istražiteljima

Objavljeno: 16:29h

Muškarac iz Kalifornije i njegova devojka uhapšeni su zbog seksualnog napastovanja dve žene, ali dokazni video materijal pronađen u njihovoj kući sugeriše da je dvojac seksualno zlostavljao stotine, ako ne i više žrtava.

Grant Robišo (38), hirurg iz Njuport Biča i Serisa Rajli (31) uhapšeni su prošle srede pod sumnjom za više tačaka optužnice, uključujući silovanje uz upotrebu droge.

Tužitelji ističu da se dvojac susreo s 32-godišnjom ženom u restoranu u Njuport Biču u aprilu 2016. i da su je pozvali na zabavu. Kada je žrtva već bila pijana, odveli su je u hirurgov stan, gde su je drogirali i silovali.

Nekoliko meseci kasnije, dogovorili su susret u kafiću s još jednom ženom i s njom pili alkohol sve dok ona nije izgubila svest. Seksualno su je napastovali sve dok se nije probudila i počela da vrišti, nakon čega su komšije pozvale policiju.

Početkom godine, tačnije 9.januara, policija je u stanu Granta Robišoa pronašla veću količinu ilegalnih droga, uključujući GHB (supstancu poznatu i kao 'droga za silovanje'), dva komada automatskog oružja i četiri komada drugog vatrenog oružja. Istražitelji su u telefonima uhapšenog para pronašli i, kako kaže izvor blizak istrazi za BBC, 'hiljade i hiljade' videosnimaka i fotografija na kojima su nepoznate žene pod uticajem droga, što ih je navelo da posumnjaju kako bi žrtava moglo biti na stotine, ako ne i više.

Tužilac okruga Orandž Toni Rakauks rekao je da su Grant i Serisa i a svoj dobar izgled i šarm iskoristili kako bi privukli žrtve.

Poznato je da su od 2015. putovali po festivalima širom Sjedinjenih Država. Grant Robišo se takođe pojavio u emisiji na Bravo TV-u "Rituali udvaranja preko interneta američkog muškarca".

Policija poziva sve koji su možda bili žrtve monstruoznog para da se jave istražiteljima.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.