VERZILOV JE ZAISTA OTROVAN! Berlinski doktori su otkrili nešto čudno u njegovom nervnom sistemu!
Foto: Reuter

član pusi rajota

VERZILOV JE ZAISTA OTROVAN! Berlinski doktori su otkrili nešto čudno u njegovom nervnom sistemu!

Prošle nedelje, ruski mediji su javili da je Verzilov hospitalizovan i da se sumnja da je otrovan, što je potvrdila i jedna članica grupe "Pusi rajot"

Objavljeno:

Nemački doktori smatraju da simptomi koji su uočeni kod člana grupe "Pusi rajot", Pjotra Verzilova, ukazuju da postoji velika verovatnoća da je otrovan.

Doktor Karl Maks Ajnhaupel iz berlinske bolnice "Šarite" rekao je da kod Verzilova nisu uočeni nikakvi simptomi dugoročne bolesti, prenosi AP.

Verzilov je prebačen u Nemačku
Verzilov je prebačen u Nemačku foto: Reuter

Njegov kolega, doktor Kai-Uve Ekart rekao je da je Verzilov u intenzivnoj nezi otkad je došao u Berlin u subotu, ali da mu zivot nije ugrožen.

Prema njegovim rečima, Verzilov je imao dobar tretman u moskovskoj bolnici, gde je boravio pre nego što je prebačen u Berlin.

Doktori nisu utvrdili šta je uzrok Verzilovog stanja, ali je uočeno da ima problem sa delom nervnog sistema koji reguliše unutrašnje organe.

Prošle nedelje, ruski mediji su javili da je Verzilov hospitalizovan i da se sumnja da je otrovan, što je potvrdila i jedna članica grupe "Pusi rajot".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agenije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.