PAS JE PREDOSETIO NEŠTO LOŠE KOD OVE ŽENE: Bebisiterka iz PAKLA zlostavljala bebu pet meseci, a onda SE DESILO ČUDO! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

PAS ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ

PAS JE PREDOSETIO NEŠTO LOŠE KOD OVE ŽENE: Bebisiterka iz PAKLA zlostavljala bebu pet meseci, a onda SE DESILO ČUDO! (FOTO)

Benjamin i Hope Jordan iz Kužne Karoline su primetili da njihov pas ponaša veoma neobično prema porodičnoj dadilji

Objavljeno: 20:48h

Većina vlasnika pasa bi volela da može da razume šta njihov ljubimac kaže, Ko ne voleo da zna o čemu sve čovekov najbolji prijatelj razmišlja u toku celog dana? Istina je ta, da psi itekako komuniciraju sa vlasnicima ali na njihov način, i kako je jedna porodica pronašla, učeći pseći jezik može biti važnije nego što mislimo!

Bendžamin i Houp Džordan iz Kužne Karoline su primetili da njihov pas ponaša veoma neobično prema porodičnoj dadilji.

Zanimljivo je to da je porodica odlučila da dođe do dna njegovog ponašanja - apsolutno su bili zapanjeni onim što su pronašli.

Bendžamin i Houp Džordan, na osnovu onog što se moglo videti, su bili savršena porodica, zajedno sa novorođenčetom Finnom i crnim Labrador retriverom .

Benjamin i Hope Jordan
Benjamin i Hope Jordan foto: Printscreen/youtube

Bendžamin i Houp Džordan nisu trebali prevodioca da bi razumeli da pas jednostavno obožava njihovu bebu.

Problem je počeo kada su porodice pakovala stvari za Charleston, Južnu Karolinu, u 2012. godini. U novom domu, par je prirodno trebao pronaći bebisiterku kako bi gledao Finna kada su bili na poslu ili zajedno.

foto: Printscreen/facebook

Bendžamin i Houp Džordan su malo istraživali i konačno pristali na savršenom kandidatu da nadgledaju njihovog dečaka: Alekis Kan. Ona se tada dobro uklopila, rekao je Bendžamin. Na bilo koji drugi obični dan, priča bi se završila tu.

Meseci su prolazili, i primetili su čudnu promenu kod njihovog psa. Svakog puta kada je ona dolazila da čuva dečaka, pas kao da je stajao između njih i pokušavao nešto da im kaže.

Porodica se odlučila da u kući postave mikrofone i snime sve što se dešava u toku dana.

foto: Printscreen/facebook

Kada su došli kući, zaprepastilo ih je ono što su čuli.

Traka "je počela sa cucanjem", rekao je. I samo se pogoršalo.

Bendžamin je nastavio da opisuje šta je čuo. "Čulo se plakanje, koje je u početku bilo iz straha, a kasnije od bola. U jednom trenutku jasno je moglo da se čuje kako ga je dadilja udarila."

"Pet meseci sam predao svoje dete monstrumu", rekao je Bendžamin.

Dadilja, beba i pas
Dadilja, beba i pas foto: Printscreen/facebook

"Da nas pas nije upozorio na nevolje i da nije bilo instinkta moje žene, Fin je mogao da bude ubijen ", rekao je Bendžamin.

Nekoliko nedelja kasnije, ona je uhapšena. Priznala je da je zlostavljala malog dečaka i osuđena je na jednu do tri godine zatvora.

Posle toga, lokalni mediji prepoznali su psa kao heroja. Spasio je bebu Finnu od daljeg zlostavljanja i moguće psihološke oštećenja.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.