TRUDNICA UŠLA U PREPUN AUTOBUS, PA SE RAZOČARALA U LJUDE! Postupak jednog čoveka je potpuno porazio!
Foto: Printscreen/Instagram

a bonton?

TRUDNICA UŠLA U PREPUN AUTOBUS, PA SE RAZOČARALA U LJUDE! Postupak jednog čoveka je potpuno porazio!

Mnogi su se složili da je dobio što je i zaslužio

Objavljeno:

Gde su nestali bonton i empatija, pitanje je koje se mnoge žene pitaju na društvenim mrežama. Potaknula ih je na to jedna trudnica u poodmakloj trudnoći kojoj niko nije hteo da ustupi mesto u prepunom autobusu u Londonu. Kada je ugledala jedno slobodno mesto, na sedištu je bila torba čoveka koji je sedeo pored, a umesto da je pomakne i oslobodi mesto za trudnicu, on je torbu pokrio rukom bez namere da je skloni.

Žena u osmom mesecu trudnoće odlučila je reaguje i bez razmišljanja odlučila je da sedne na to mesto, preko torbe koja je još uvek bila na sedištu. Objavila je post na Tviteru u kojem je opisala svoj postupak i "neljudsko "ponašanje čoveka u javnom prevozu, nakon čega je njen post postao pravi viralni hit. No, nije poznato kako je muškarac nakon toga reagovao.

Njena objava "otkrila" je koliko se žena bori s istim problemima, nedostatkom bontona, emaptije i pregršt sebičnosti kod ljudi u javnom prevozu. Njenu objavu komentarisale su mnoge žene otkrivši i svoja iskustva, a ovoj trudnici uputili su reči podrške.

Jedna od njih napisala je kako je zamolila čoveka da joj ustupi mesto jer je trudna i mučno joj je, no on je odbio. Žena u nekom trenu nije mogla suzbiti mučninu i povratila je direktno po tom čoveku koji je sedio ispred nje i čitao novine, piše The Sun.

Mnogi su se složili da je dobio što je i zaslužio.

Bonus video:

Espreso intervju - Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.