SIN (53) SA DAUNOVIM SINDROMOM PRVI PUT JE BIO RAZDVOJEN OD OCA (88) NEDELJU DANA! Njhov ponovni susret nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook

SUSRET

SIN (53) SA DAUNOVIM SINDROMOM PRVI PUT JE BIO RAZDVOJEN OD OCA (88) NEDELJU DANA! Njhov ponovni susret nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)

Gilijan Mekgil (88) ima sina (53) koji boluje od Daunovog sindroma i koji uskoro treba da se oženi

Objavljeno:

Daunov sindrom ili mongolizam opisan je kod raznih naroda. Predstavlja kongenitalni poremećaj sa karakterističnim izrazom lica i često se po izgledu lica može postaviti dijagnoza još kod novorođenčadi. Kod dece sa mongolizmom postoji 47 hromozoma umesto 46 koliko ih ima ostalo stanovništvo.

Postoje osobe koje su vezane za svoje roditelje i jednostavno ne mogu da budu razdvojeni od njih. Ukoliko dođe do toga da moraju biti razdvojeni na neko vreme, susret pri povratku je praćen ogromnim emocijama.

To je bio slučaj sa ovom osobom. Naime Gilijan Mekgil (88) ima sina (53) koji boluje od Daunovog sindroma i koji uskoro treba da se oženi. Oni su prvi put u životu morali biti razdvojeni na nedelju dana. Trenutak kada su se ponovo sastali nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kako je Gilijan otkrio na svom Fejsbuk profilu, njegov sin sa verenicom živi u drugoj kući, idu na odmore i vole da se druže.

- Moj sin nikada nije bio tretiran drugačije od ostale moje dece. On je duša i život svake žurke. Postigao je puno u životu kao i moja ostala deca - napisao je ponosni Gilijan uz video njihovog susreta.

Kao što se vidi na snimku, njih dvojica nisu mogli da dočekaju ponovni susret nakon nedelju dana razdvojenosti.

Na snimku se vidi kako njegov sin trči Gilijanu u zagrljaj, a onda ga ljubi, dok mu nasmejani otac uzvraća istom merom.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.