Matori multimilioner (72) traži mladu i PLODNU ženu koja će mu roditi decu! Imala bi džeparac 50.000 FUNTI, ali postoji jedna začkoljica! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

POTRAGA ZA NOVOM ŽENOM

Matori multimilioner (72) traži mladu i PLODNU ženu koja će mu roditi decu! Imala bi džeparac 50.000 FUNTI, ali postoji jedna začkoljica! (VIDEO)

Sir Benjamin, koji je potomak kralja Čarlsa II, ima nekoliko dvoraca i vlasnik je više kompanija

Objavljeno:

Sir Benjamin Slejd (72), multimilioner i aristrokrata iz Velike Britanije, koji je uznemirio svetsku javnost kada je prošle godine izjavio da traži "mladu, rasplodnu ženu" i dalje je sam, a sada je objavio da je spreman "začiniti" ponudu.

Sir Slade prošle godine je izjavio da njegova idealna saputnica treba imati između 30 i 40 godina, i ne sme biti viša od 167 centimetara. Takođe, mora imati dozvolu da nosi oružje te imati znanje o pravilima života u dvorcu. Sada, ovaj ekscentrični aristokrata, koji živi u dvorcu iz 13. veka u Somersetu, gostovao je u emisiji Dobro jutro, Britanija (Good Morning Britain) i izjavio je da nije pronašao svoju ženu, ali sad pokušava biti "manje agresivan".

- Sada tražim romansu, želim joj dati svoju kreditnu karticu da može kupovati dok ne padne. Želim je voditi na egzotična mesta, volim jesti kraljevsku hranu i putovati na tajne odmore - kazao je on, pa još i poručio da će njegova supruga imati godišnji džeparac od 50 hiljada funti.

Sir Benjamin, koji je potomak kralja Čarlsa II, ima nekoliko dvoraca i vlasnik je više kompanija. Nada se da će njegova partnerka sve preuzeti.

Jedan od njegovih dvoraca
Jedan od njegovih dvoraca foto: Printscreen/youtube

- Ako bi našao ženu koja bi mogla biti i izvršna direktorka, eh to bi bilo idealno. Dvoje za cenu jednog - dodao je Slejd i naglasio da zaista želi imati naslednika.

- Imam brojne devojke, ali one imaju iznad 50 godina i, ili ne žele ili ne mogu imati više dece - kaže aristokrata.

Kada su ga pitali da li je razmatrao da usvoji nekoga, rekao je da to nije za ljude poput njega.

- U pitanju su moje godine. Rekli su mi da sam star da usvojim i da sam desnički nastrojen - ako ste lovac, ako volite oružje, ribolov i jedete meso, teško ćete usvojiti dete - kaže ovaj engleski plemić.

Intervju sa njim, kao i njegove zahteve od buduće supruge možete pogledati u ovom videu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.