NEVIĐEN HOROR U NEMAČKOJ: Dečak iz Avganistana (10) silovao školskog druga (10) dok su mu pomagali zemljak (11) i mali Sirijac (11)!
Foto: Shutterstock

SLUČAJ JE ODBAČEN

NEVIĐEN HOROR U NEMAČKOJ: Dečak iz Avganistana (10) silovao školskog druga (10) dok su mu pomagali zemljak (11) i mali Sirijac (11)!

Ovaj uznemirujući slučaj desio se usred porasta anti-imigrantskih tenzija u Nemačkoj, i porasta popularnosti desničarskih stranaka

Objavljeno:

Nemački sud odbacio je tužbu protiv migranta (10) iz Avganistana koji je silovao školskog druga za vreme ekskurzije, u čemu su mu pomogli godinu dana stariji zemljak i dečak iz Sirije.

Naime, po nemačkom zakonu, ovim dečacima ne može da se sudi, jer nemaju dovoljno godina.

Incident se desio kad je 38 učenika iz škole u Berlinu krenulo na ekskurziju u Šlos Krohlendorf, dvorac u Nordvestukermarku, u Nemačkoj. Trebalo je da deca provedu divan dan u prirodi, ali desio se pakao.

Prvo su desetogodišnjem dečaku njegovi mučitelji rekli "Je*ćemo te danas", a zatim su iskoristili prvu šansu i savladali ga, te bacili na zemlju.

Dok su ga dečak iz Avganistana (11) i drugi dečak iz Sirije (11) držali, treći dečak (10), takođe iz Avganistana, ga je seksualno napao i silovao, piše Berliner Zeitung.

Dvojica drugih dečaka videli su šta se dešava, ali nisu prijavili slučaju učitelju. Tek posle 10 dana žrtva je smogla snage da socijalnom radniku u školi ispriča šta se desilo.

Pošto je slučaj silovanja postao poznat, škola je obavestila roditelje sve dece i policiju. Nasilnici su momentalno suspendovani iz škole.

Nemački sud je, međutim, odbacio slučaj, uz objašnjenje da se dečacima ne može suditi, pošto još uvek nemaju 14 godina. Sve što može da se uradi, rekli su, je da se dečaku koji je počinio čin silovanja zabrani pohađanje "normalne" škole sa drugim učenicima.

- Želimo da iscrpimo sve legalne mogućnosti, kako bi se osiguralo da on ne pohađa redovnu školu, već da bude specijalno školovan - rekli su iz Berlinske školske administracije za Berliner Zeitung.

Dvojica dečaka koja su pomagala pri silovanju nastavila su da idu u školu, samo su promenili adresu na kojoj je pohađaju.

Ovaj uznemirujući slučaj desio se usred porasta anti-imigrantskih tenzija u Nemačkoj, i porasta popularnosti desničarskih stranaka. Nemci imaju sve manje razumevanja za izbeglice, pogotovo od 2015. godine, kad je u njihovu državu došlo više od milion tražilaca azila.

Nedavno, u gradu Kemnicu, desio se sukob Nemaca koji su protestovali protiv imigranata i onih koji podržavaju imigrante, u kojem je izboden 35-godišnji Nemac, a napadači su identifikovani kao Avganistanac i Sirijac.

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.