U NJEN KOMŠILUK DOSELILA SE PORODICA IZ RUMUNIJE: Jednog dana je dvorištu dočekala NESVAKIDAŠNJA SCENA! (FOTO)
Foto: preentscreen/twitter

LEP GEST

U NJEN KOMŠILUK DOSELILA SE PORODICA IZ RUMUNIJE: Jednog dana je dvorištu dočekala NESVAKIDAŠNJA SCENA! (FOTO)

Imati dobre odnose sa susedima često nije lako, ali žena po imenu Antonia Nikol iz Londona je zato dobila susede iz snova

Objavljeno:

Antonia Nikol iz Londona veoma se iznenadila kada je videla da joj je sused popravio ogradu koju je srušio vetar, a zauzvrat nije tražio ništa.

Imati dobre odnose sa susedima često nije lako, ali žena po imenu Antonia Nicol iz Londona je zato dobila susede iz snova.

Pre nekoliko dana čula je snažnu buku u dvorištu, a kada je izašla, imala je šta i da vidi. Njeni susedi koji stanuju odmah pored nje popravili su joj ogradu u dvorištu koja se srušila.

- Kada sam otkila da su susedi popravili moju ogradu koja se srušila pre izvesnog vremena, ponudila sam im novac ili pivo kao znak zahvalnosti, rekli su da je bolje učiniti dobru stvar za nekoga nego očekivati nešto.

Prokleti stranci dolaze ovamo i popravljaju ograde napisala je ona na Twitteru nakon čega se njena objava odmah proširila internetom.

Mnogi su komentirali kako je to lep gest tako da bi trebalo da postoji više takvih ljudi. Antonia je objasnila kako je do ovakve situacije došlo. – Uvek sam se slagala sa susedima. Deo ograde je vetar srušio pre izvesnog vremena. Sused mi je pokucao i pitao, da li je u redu da mi popravi ogradu pošto ima nekoliko prijatelja koji imaju alat i mogu odraditi taj posao. Rekla sam mu da bi to bilo odlično i da ću im platiti – ispričala je ona za Mirror.

Međutim, sused je odbio novac.

– Ponudila sam im pivo, ali i to su odbili. Sada imam lepu i dobro napravljenu ogradu – rekla je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.