MALO SE ZANEO: Fotke na kojima Bil Klinton odmerava Arijanu Grande zgrozile CEO SVET (FOTO)
Foto: Profimedia

DEGUTANTNO

MALO SE ZANEO: Fotke na kojima Bil Klinton odmerava Arijanu Grande zgrozile CEO SVET (FOTO)

Među komentarima o Bilovom merkanju odmah su se pojavili i komentari kako je "Arijanina haljina bila previše kratka za sahranu"

Objavljeno:

Pevačica Arijana Grande nastupila je na sahrani Arete Frenklin u Detroitu. Ispred nje je sedeo bivši američki predsednik Bil Klinton koji je tokom ceremonije uglavnom deramo i izgledao kao da se jako dosađuje, ali kada je Arijana počela da peva, nastale su legendarne i jezive fotke.

Dok je 25-godišnja Arijana pevala (You Make Me Feel Like) A Natural Woman, kamere su snimile Klintona kako s velikom pažnjom posmatra svaki njen pokret, a onda je počeo i da je odmerava od glave do pete.

Bil Klinton odmerava Arijanu Grande
Bil Klinton odmerava Arijanu Grande foto: Profimedia

- Odvratno... Pogledajte kako Bil Klinton odmerava Arijanu Grande dok peva na sahrani Arete Frenklin i pokušajte da ne povratite", "Bil bi opet sve rizikovao zbog Arijne", "Neke stvari se nikad ne menjaju", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Mnogo bolje nije prošao ni sveštenik koji je sedeo do Klintona. Naravno, kako to uvek bude, među komentarima o Bilovom merkanju odmah su se pojavili i komentari kako je "Arijanina haljina bila previše kratka za sahranu".

I na kraju je teško ostati ravnodušan na fotku na kojoj se Hilari Klinton pozdravlja s pevačicom.

Hilari Klinton se pozdravlja s Arijanom Grande
Hilari Klinton se pozdravlja s Arijanom Grande foto: Profimedia

Biskup Čarls H. Elis Treći, koji je vodio sahranu slavne pevačice Arete Frenklin, izazvao je veliku pažnju javnosti, pošto su kamere zabeležile kako je u jednom trenutku dodirivao Arijanine grudi tokom službe. Biskup ju je zagrlio, a onda desnom rukom dodirivao njene grudi.

- Nisam imao nameru da dotaknem grudi bilo koje žene. Ne znam, pretpostavljam da sam stavio ruku oko nje i možda sam 'prešao granicu', možda sam bio previše slobodan i prijateljski nastrojen, ali se izvinjavam - rekao je Elis.Areta Frenklin sahranjena je u petak u svom rodnom gradu Detroitu, a sahrana je trajala pet sati. Pogrebnu povorku, u kojoj su bile brojne poznate ličnosti, pratilo je 140 ružičastih "kadilaka" u znak sećanja na njen hit "Freeway of Love".

Areta je inače bila u otvorenom sanduku u kom su je ovih dana nekoliko puta presvlačili.

Preminula je u 76. godini nakon teške borbe s opakom bolešću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.