PIJANA DEVOJKA ZA VREME LETA PRAVILA HAOS U AVIONU! IGRALA putnicima u KRILU, muškarcima pokazivala GRUDI, a onda uradila nešto NEČUVENO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PIJANSTVO U AVIONU

PIJANA DEVOJKA ZA VREME LETA PRAVILA HAOS U AVIONU! IGRALA putnicima u KRILU, muškarcima pokazivala GRUDI, a onda uradila nešto NEČUVENO! (VIDEO)

Prijatelji pokušali da je smire, ali ona nije ih htela da ih sluša

Objavljeno: 13:41h

Na letu za Ibicu izbila je velika tuča nakon što je jedna putnica plesala ljudima u krilu i pokazivala im grudi.

Incident se dogodio na letu iz engleskog Lutona do Ibice. Jedan od putnika, Džoš, snimio je tuču i ispričao da su njeni prijatelji sedili u zadnjem delu aviona, kao i da je ona sedela malo dalje sa grupom muškaraca.

- Stalno su joj davali da pije. Počela je da im pleše u krilu, zatim je pokazivala grudi, a onda se spustila na sve četiri u prolaz između sedišta, rekao je on.

Dodao je kako su prijatelji pokušali da je smirie, ali ona nije ih htela da ih sluša.

- Nije pravila nekih većih problema, samo je ljudima išla na živce. Bio je to kasni let, svi su bili umorni, a posvađala se i sa stjuardesama kad je počela da se šeta po avionu dok se pripremao za sletanje. U jednom trenu je počela da hoda okolo i tapše ljude po glavama. Kad je dotakla jednu devojku, ova joj je uzvratila šamarom i tako je sve počelo - opisao je Džoš.

Kad su sleteli, policija je ušla u avion i odvela je u lisicama.

BONUS VIDEO: ZMIJE NAPRAVILE LEGLO U ROŠTILJU! Super-baka odlučila da se GOLIM RUKAMA obračuna sa njima! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.