IZ OVE BIBLIJE NEPRESTANO CURI ULJE KOJE NIJE S OVE ZEMLJE: Njegovo poreklo još nije utvrđeno, a mnogi su ozdravili od njega! (VIDEO)
Foto: preentscreen/

predznak o kraju vremena?

IZ OVE BIBLIJE NEPRESTANO CURI ULJE KOJE NIJE S OVE ZEMLJE: Njegovo poreklo još nije utvrđeno, a mnogi su ozdravili od njega! (VIDEO)

Vlasnik Biblije samo daruje ulje onima koji to žele

Objavljeno:

U poslednjih 18 meseci, galon ulja istekao je iz, nimalo oštećene, Biblije u Gruziji, zbog čega neki govore da je to znak poslednjeg vremena.

Naravno, odmah možemo pomisliti da je reč o nekom triku na kojem se dobro zarađuje, međutim vlasnik Biblije samo daruje ulje onima koji to žele, neznajući što se događa, jer iz Biblije ulje neprestano teče.

Naime, pre dve godine jedna molitvena zajednica sastajala se u maloj sobi u prednjem delu suvenirnice u Daltonu, a tamo su pevali, molili se za svoj grad, i jedni za druge.

Jedan od tih molitelja, Džeri u januaru prošle godine primetio je da njegova Biblija kaplje uljem. Počevši od psalma 39 u nekoliko narednih dana proširilo se kroz Stari Zavet, Novi zavet, Postanak sve dok nije prelilo celu Bibliju.

Kad je shvatio da se ulje ne zaustavlja Džeri ju je stavio na podložak ali kako je vreme išlo trebala je sve veća i veća posuda u kojoj će stajati Biblija.

Ne znajući šta da radi sa uljem počeo ga je besplatno deliti svima koji to žele, a mnogi su kako kaže mazanjem ovog ulja i ozdravili.

Zanimljivo je, što možete videti u priloženom video prilogu da je Biblija mesecima uronjena u ulje potpuno neoštećena.

Pogledajte prilog istraživačkog novinara koji je vidio Bibliju iz koje nenormalno curi ulje :

NE PROPUSTITE

OTKRIJTE ČUVARA: Svaki horoskopski znak ima svoju amajliju sa pozitivnim dejstvima

VEZAO JE KANAPIMA KAO ŽIVOTINJU: Turčin vozio ćerku ZAVEZANU za kombi! (VIDEO)

UBIJEN U TERORISTIČKOM NAPADU: Lider samoproglašene Narodne Republike Donjeck stradao u eksploziji!

Bonus video

ŠTA OVAJ ČOVEK MOŽE SA PRSTIMA, NE MOGU NI LUTKE! Nemojte ovo sami pokušavati, da ne bi ste završili kod doktora! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.