Čovek s 28 prstiju: Osećam se kao svetska zvezda! (VIDEO)

kako li je njegovoj ženi

Čovek s 28 prstiju: Osećam se kao svetska zvezda! (VIDEO)

Devendra ima sindrom poznat pod nazivom polidaktilizam, ali se nikad ne bi odrekao prstiju
Objavljeno: 15:27h

Čovek s najviše prstiju na svetu 28, po sedam na svakoj ruci i stopalu, Devendra iz Indije, smatra sebe blagoslovljenim i srećnim, jer su ga dodatni prsti učinili slavnim. 18 ultra ludačkih propagandnih postera! (FOTO) - Zbog mojih dodatnih prstiju ljudi se prema meni ponašaju kao da sam zvezda. Dolaze da me vide i zbog sve te pažnje osećam se posebno - kaže indijski stolar Devendra Suthar (43). Prekrio se sa 637.000 pčela i ušao u Ginisa! (VIDEO)

Printscreen/Youtube
- Deca se smeju kad radim smešne trikove sa svojim prstima. Izraz na njihovim licima kad vide moje nožne prste je neprocenjiv. Zbog svojih dodatnih prstiju sam postao poznat i definitivno mi donose sreću. Tako da ne želim da ih odsečem - objasnio je Devendra. Upoznajte Gospodina Piblsa - najmanju mačku na svetu! (FOTO) Devendra iz Himatnagara u Gurjatu u zapadnoj Indiji ima sindrom poznat pod nazivom polidaktilizam i priznat je u Ginisovoj knjizi rekorda kao svetski rekorder po broju prstiju. Ali kaže kako mora da bude pažljiv da ih ne odseče dok radi.
Printscreen/Youtube
- Dodatni prsti mi s vremena na vreme stvaraju i probleme. Ja sam stolar i uglavnom radim s motornom testerom i čekićem. Sve vreme moram posebno da pazim da ne odsečem prste - objašnjava stolar. Pogledajte njegovu neverovatnu priču:

Net

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.