Novi lider otpora u Libiji - Gadafijeva ćerka! Osvetiću oca, braću, muža i Libiju!

podugačak spisak

Novi lider otpora u Libiji - Gadafijeva ćerka! Osvetiću oca, braću, muža i Libiju!

Ćerka Moamera Gadafija će predvoditi otpor protiv NATO i terorista na teritoriji severnoafričke države. Ajša je u deklaraciji navela da je ona sada lider otpora i da se stvara tajna vlada
Objavljeno: 01.02.2016. 09:50h
Prvi put posle novembra 2011, ćerka Moamera Gadafija, Ajša Gadafi obratila se libijskom narodu preko dva pisma.

Ajša Gadafi postaje novi vođa otpora u ključnom trenutku za zemlju – uoči nove NATO intervencije. Kao general-pukovnik libijske vojske, ona se zaklela na lojalnost cilju svog legendarnog oca i pozvala Libijce da se probude kako bi pobedili, bili uspešni i „vratili vlast Džamahirije“.

Užas! Opet krv na ulicama Libije: U terorističkom napadu ubijeno 50 ljudi!

Ajša Gadafi garantuje da će narednih meseci oformiti „tajnu vladu“
od „poznatih Libijaca“, koji su odani Gadafiju i koja će delovati kao posrednik u Libiji i inostranstvu. Analizirajući trenutnu situaciju, ona je kritikovala bivšu vojsku zbog toga što je „luda mešavina anarhista“ odlučila da ratuje po principu „borim se za onog ko više plati“.Gadafijeva ćerka ih je optužila za korišćenje zelene zastave Džamahirije i regrutovanje njenih pristalica, kao i za jačanje plemenskih vlada, pod čijom su senkom ušli u savezništvo sa islamistima. Plemena Tuarega i Tubua su je optužila za separatizam i zaveru sa vladom u Tobruku.

Ajša Gadafi je pozvala vojnike Libijske oružane snage da joj daju zakletvu, kao vrhovnom komandantu, kako bi obnovila državu. “Moje ime mi daje dužnost i pravo da budem na čelu ove bitke.”, piše ova žena koja je tokom rata izgubila muža i dvoje dece. Spremna je da postane “simbol nacije” i rame uz rame sa portretom Gadafija postane “simbol misije za ponovno nacionalno jedinstvo.” Govoreći o  Libijcima kao o svojoj deci, uporedila je sebe sa majkom koja će se boriti za svoju decu.Pričajući o Al Kaidinim teroristima, koji su zbacili Gadafija 2011. Ajša Gadafi proročki zapaža da njihova propast i smrt imaju dah ludila i da će se raspasti i nestati. Ona je napisala da je “spremna za smrtonosnu bitku” u kojoj će se teroristi suočiti sa jednom nacijom. U zaključku ona obećava potpisivanje novog sporazuma. Prema glasinama, štampana verzija ovog poziva tajno je deljena u glavnim gradovima LibijeTripoliju i Tobruku a uskoro se očekuje njen govor na lokalnoj televiziji.

(Espreso.rs / Srbin.info)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media