PLEJBOJ ZEČICA PRONAĐENA ZADAVLJENA U STANU! Kamere na ulazu u zgradu zabeležile su nešto JEZIVO!
Foto: Instagram printscreen

misteriozna smrt

PLEJBOJ ZEČICA PRONAĐENA ZADAVLJENA U STANU! Kamere na ulazu u zgradu zabeležile su nešto JEZIVO!

Prema prvim procenama, pretpostavlja se da je počinilac dela pobegao preko balkona

Objavljeno:

Bivši "Plejboj" model Kristina Karlin Kraft pronađena je zadavljena u stanu u koji se nedavno uselila.

Policija je pronašla njeno telu u sredu, oko 21 h, u njenom krevetu u Ardmoru, piše britanski "Metro". Odmah je urađena autopsija, na osnovu koje je utvrđeno da je reč o hladnokrvnom ubistvu.

Vlasti su potvrdile da je uzrok njene smrti "davljenje", te saopštili da će se njena smrt istraživati kao ubistvo i da će uložiti sve napore da što pre pronađu počinioca ovog dela. Susedi su dodali da se Kristina, koja je najpoznatijapo fotografisanju za magazin "Vanity Fair" i saradnji sa brendom "Victoria's Secret", uselila u ovaj stan prošle nedelje.

I dok policija radi na ovom slučaju, izvori kažu da je bezbednosna kamera snimila jednu mušku osobu koja je, navodno, pratila manekenku sve do samog ulaza u zgradu. To se, kako je navedeno, desilo noć pre ubistva. Prema prvim procenama, pretpostavlja se da je počinilac dela pobegao preko balkona.

Do sada je nejasno zašto se policija pojavila u stanu manekenke, odnosno ko ih je pozvao.

Nakon prvih vesti o ubistvu, policija je saopštila da su dolazili u njen stan nekoliko dana pre ubistva zbog prijave pljačke. Navodno manekenki su nestali skupocen nakit i brendirane tašne.

Kristina Kraft je rođena u Nju Džerziju, a osim modelinga bavila se dizajnom enterijera. Stan u kome je živela i u kome je izvršeno ubistvo u vlasništvu je njenog dečka. Policija za sada nikoga nije uhapsila i istraga je još uvek u toku.

(Espreso.co.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.