BIO JE DLAKAV I VISOK 2 METRA: U životu nisam videla nešto STRAŠNIJE! (FOTO)
Foto: Sunshine Coast Yowie Research

kakav susret

BIO JE DLAKAV I VISOK 2 METRA: U životu nisam videla nešto STRAŠNIJE! (FOTO)

- Šokirala sam se. Ispred mene je stajalo dlakavo biće, imalo je ogromna usta i crveno-plave oči - kaže žena

Objavljeno:

Jedna žena iz Australije tvrdi da je 5. marta u gradu Nimbinu u Novom Južnom Velsu videla ogromno čovekoliko biće zvano Jaui.

Ko ne zna, reč je o biću o kojem govori aboridžinsko usmeno predanje. Prema priči, ono živi u australijskoj divljini, a po izgledu je nalik Jetiju i Bigfutu.

Din Harison, koji već 20 godina istražuje bića Jaui tvrdi da je više ljudi dosad posvedočilo da je videlo to dlakavo stvorenje. On je sva svedočanstva arhivirao, a prikuplja i fotografije i fizičke dokaze. Harison je na svojoj stranici objavio i svjedočenje spomenute žene.

- Bila sam na treningu kriketa i oko 18.30 sati sam se vozila prašnjavim putem i skrenula sam s puta kako bih se pomokrila. Odjednom sam čula nešto. Počela sam da zavijam kako bih saznala da li je možda u mojoj blizini neka divlja životinja. Dobila sam odgovor na zavijanje. Uzela sam palicu za kriket i sakrila se u grmlje jer sam mislila da se neko sa mnom šali. Čula sam snažno udaranje kao da se zemlja tresla. Stvorenje je dolazilo prema meni - kaže žena. Ušla je u vozilo i upalila svetla.

- Šokirala sam se. Ispred mene je stajalo dlakavo biće visoko oko dva metra. Imalo je ogromna usta i crveno-plave oči. To je bilo nešto najstrašnije što sam videla u životu - kaže žena. Biće je nestalo pre nego što je uspela da ga fotografiše - piše Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.