Majka je otišla na razgovor za posao, a dete (5) ostavila u automobilu: Kada se vratila bio je MRTAV! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

PRETUŽNO!

Majka je otišla na razgovor za posao, a dete (5) ostavila u automobilu: Kada se vratila bio je MRTAV! (FOTO)

Nakon što je shvatila šta je uradila, ona je počela da plače i kuka, nakon čega je zbog nervnog slloma završila u bolnici

Objavljeno:

Petogodišnji dečak je preminuo usled gušenja nakon što ga je majka ostavila zaključanog u kolima dok je bila na razgovoru za posao.

Olesia Jeletskova (35) išla je na razgovor za posao u mestu Stupina, blizu Moskve, zbog čega je ostavila svog sina Olega Guseva (5) zaključanog u kolima. Kada se vratila posle dva sata, mališan je bio mrtav.

Kako se navodi, temperatura je bila oko 24 stepena, a nesrećna majka je ostavila sina unutra vezanog zaštitnim pojasom i pre zaključavanja automobila, zatvorila je sve prozore.

Nakon što je shvatila šta je uradila, ona je počela da plače i kuka, nakon čega je zbog nervnog slloma završila u bolnici.

- Došao sam posao i video sam policajce i ženu u suzama na parkingu. Ispostavilo se da je bila kod nas u firmi na razgovoru za posao. Mališan se ugušio i nije bilo nikoga da mu pomogne. Žena je izgledala normalno, verovatno jednostavno nije razmišljala da može to da se desi, rekao je jedan od očevidaca.

Iz policije su izjavili da je protiv nje pokrenuta krivična istraga zbog nehata, aa ako bude osuđena, mogla bi se suočiti sa kaznom do dve godine zatvora.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.