ŠOKANTAN OBRT: MONSTRUM iz Kolorada otkrio ZAŠTO JE UBIO TRUDNU ŽENU!
Foto: Printscreen/ Youtube

monstruozno

ŠOKANTAN OBRT: MONSTRUM iz Kolorada otkrio ZAŠTO JE UBIO TRUDNU ŽENU!

Dva dana nakon nestanka, Vats je policiji priznao da ih je on ubio

Objavljeno:

Kristofer Vats (33) iz američke savezne države Kolorado koji je u istražnom zatvoru pod sumnjom da je ubio trudnu suprugu i dvoje dece, tvrdi da je njegova supruga zadavila njihove devojčice i da ju je on onda ubio iz osvete.

Kristofer Vats kaže da je supruzi Shanann rekao da želi razvod i da je ona nakon toga napala curice. Navodno je upravo zato njegova advokatica Megan Ring tražila da se napravi DNK testiranje vratova dece, piše Dejli Mejl. No policija mu ne veruje.

Policija je takođe otkrila da je Kristofer ženu varao s koleginicom s posla što je on u početku poricao. Shanann (34) i njezine ćerke Bela (4) i Selest (3) nestale su prošli ponedjeljak iz svoje kuće u gradu Frederiku u saveznoj državi Kolorado. Njen suprug i otac devojčica sledećeg je dana u intervjuu za lokalnu televiziju govorio da mu je kuća prazna i koliko mu nedostaje njegova obitelj.

Dva dana nakon nestanka, Vats je policiji priznao da ih je on ubio. Inspektore je odveo do mesta gde je ostavio tela - na zemljištu naftne kompanije u kojoj je radio. Tela devojčica bacio je u tank za naftu, a telo njihove majke ostavio je u blizini, u plitko iskopanom grobu. Šenan je u trenutku ubistva bila trudna.

Dečaka su trebali nazvati Niko.

Frenki Rzucek, mlađi brat ubijene Shanann je rekao policiji da je njegova sestra jako želela da ima decu te da joj je svaka trudnoća bila rizična jer je imala lupus.

- Bila je savršena majka. Ne kažem to samo zato što sam joj brat. Kada sam došao živeti s njima na nekoliko meseci kada je Bela tek rođena, nisam mogao da verujem. Bio sam iscrpljen samo od gledanja šta moja sestra sve uspe da napravi. Zbog nje je roditeljstvo izgledalo kao nešto lagano - prisetio se Rzucek.

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.