BRITANSKA VLADA IZDALA UPOZORENJE ZA SVE KOJI PUTUJU U SRBIJU: Baš zanimljivo na šta su ljudima skrenuli pažnju!
Foto: Printscreen/Gov.rs

upozorenje

BRITANSKA VLADA IZDALA UPOZORENJE ZA SVE KOJI PUTUJU U SRBIJU: Baš zanimljivo na šta su ljudima skrenuli pažnju!

Poteškoće oko ulaska u zemlju, navode iz Vlade, mogu imati i oni koji u pasošu imaju pečat da su već boravili u Republici Kosovo

Objavljeno:

Britanska vlada je uputila upozorenje svojim građanima u kome se nalaže da ukoliko putuju u Srbiju budu oprezni zbog virusa Zapadnog Nila koji prenose zaraženi komarci, ali i zbog još nekoliko stvari.

Oni su, zbog sigurnosti turista, na sajtu Vlade naveli da opasnost od virusa postoji. Pored toga u opisu su naveli da poseta Srbiji ne može nikome da donese neke značajne probleme, jer zemlja sama po sebi nije opasna ali da svako pripaze na neke stvari.

Upozorenje Velike Britanije
Upozorenje Velike Britanije foto: Printscreen/Gov.rs

Iz Britanske vlade savetuju da bi se turisti trebali upoznati sa lokalnim dešavanjima u gradu, te ako dođe do nekih svađa ili demostracija, ne obraćaju pažnju već nastave dalje. Oni navode takođe i da teroristički napadi u našoj zemlj nisu isključeni.

Poteškoće oko ulaska u zemlju, navode iz Vlade, mogu imati i oni koji u pasošu imaju pečat da su već boravili u Republici Kosovo.

Pored ovih informacija, naveli su i one uobičajene, hitne brojeve telefona, adresu konzulata i potsetnik da se obavezno ponese zdravstveno i putno osiguranje. Ipak kod brojeva hitnih službi su, umesto 192 (policija), 193 (vatrogasci) i 194 (Hitna pomoć), zamenili mesta brojevima, te napisali 912, 913, 914.

Bonus video:

Espreso intervju - Miloš Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.