NAJSTRAŠNIJA FOTOGRAFIJA NA SVETU: MOST SMRTI u Đenovi je pre nekoliko nedelja BIO PRED RUŠENJEM, kažu da je u sve UMEŠANA I MAFIJA! (FOTO)
Foto: Twitter printscreen

moglo je da se spreči?

NAJSTRAŠNIJA FOTOGRAFIJA NA SVETU: MOST SMRTI u Đenovi je pre nekoliko nedelja BIO PRED RUŠENJEM, kažu da je u sve UMEŠANA I MAFIJA! (FOTO)

U velikoj nesreći poginulo je 39 osoba

Objavljeno: 15:58h

Na Tviteru se pojavila šokantna fotografija nadvožnjaka Morandi koji se juče srušio, a za sada je poginulo 39 osoba, mada se još traga za zatrpanima.

Fotografija je nastala nekoliko nedelja pre tragedije, a pokazuje kablove koji vire iz mosta.

Sada su se pojavile insinuacije da je i italijanska mafija umešana u poslovanje kompanija koje su održavale most. Sumnja se da posao nisu odradili pravilno.

Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

Italijanski ministar za saobraćaj Danilo Tonineli, koji je posetio mesto nesreće, rekao je da će operator mosta, Autostrade, morati da učestvuje u troškovima rekonstrukcije, kao i da će platiti visoku kaznu.

Iz Autostrade poručuju da su, pre katastrofe, sproveli sve kontrole na strukturi mosta, "oslanjajući se na kompanije i institucije koji su svetski lideri u testiranju i inspekciji".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.