Skandal drma Belu kuću: MELANIJA SE RAZVODI OD TRAMPA?! Procurele prljave tajne braka prvog čoveka SAD!
Foto: EPA, Chip Samodevilla

ČEKA KRAJ MANDATA

Skandal drma Belu kuću: MELANIJA SE RAZVODI OD TRAMPA?! Procurele prljave tajne braka prvog čoveka SAD!

Skandal trese Ameriku

Objavljeno:

Melanija Tramp, prva dama Sjedinjenih Američkih Država, broji dane do razvoda od supruga Donalda Trampa, tvrdi bivša zamenica američkog predsednika, Omarosa Njuman.

Njuman je u knjizi Unhinged (Van kontrole), koja treba da bude objavljena, opisala dane provedene u Beloj kući. Ona se osvrnula na odnose u Beloj kući i između ostalog, tvrdi kako prva dama SAD, Melanija, bira odeću kojom izražava pasivno-agresivni duh.

- Kada pogledate odeću koju nosi Melanija Tramp, vidi se da pobuna u stilu koja ima jedan cilj. Verujem da Melanija svoj stil koristi da kazni supruga - smatra Njuman, koja tvrdi kako Melanija nosi određenu odeću da ponizi supruga.

Donald i Melanija
Donald i Melanija foto: Reuter

Njuman tvrdi i kako je Tramp, da bi ispravio sopstvene greške, naterao suprugu da ide u centar u kome borave imigranti, zbog čega je Melanija nosila jaknu na kojoj je pisalo "I really don’t care" (Zaista me nije briga).

Takođe, bivša savetnica tvrdi da je brak Trampovih na ivici i da Melanija želi da se razvede čim se završi mandat američkog predsednika.

- Mislim da Melanija broji minute do isteka mandata njenog supruga kako bi mogla da se razvede od njega - napisala je Njuman.

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: AP

Njuman je bila jedna od retkih Afroamerikanki u Beloj kući tokom Trampovog mandata. Podržavala ga je tokom izborne kampanje, a nakon što je izabran na funkciju američkog predsednika, bila je i njegova asistentkinja.

Bonus video

Espreso intervju nedelje - Miloš Jovanović

<

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.