SKIDAJ TO! Ušla je s bebom u autobus, a onda je doživela torturu od strane vozača! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Shauqat Rafique

SKANDAL

SKIDAJ TO! Ušla je s bebom u autobus, a onda je doživela torturu od strane vozača! (VIDEO)

Ova devojka, koja je želela da bude anonimna, rekla je za tamošnje medije, a prenosi "Indenpendent" da je vozač krenuo da je napada još sa vrata

Objavljeno: 11:43h

Jedna 20-godišnjakinja sa bebom u ruci nedavno je "tretirana kao terorista" prilikom jednog putovanja kada joj je vozač autobusa naredio da skine hidžab.

Ova devojka, koja je želela da bude anonimna, rekla je za tamošnje medije, a prenosi "Indenpendent" da je vozač krenuo da je napada još sa vrata. U videu koji kruži društvenim mrežama, vozač kaže da "nije dobro da joj ne vidi lice, jer je svet postao opasan".

- Rekao mi je da sam strašna i opasna i to je sve vreme ponavljao, da ću svakog trenutka da aktiviram bombu... Govorila sam mu da to nije moguće, da imam dvomesečnu bebu u rukama. Vređao me je, govorio da sam terorista i da bi svi trebalo da vide moje lice. Pitao me je zašto nosim hidžab. Bila sam javno ponižena i veoma razočarana. Sada je 2018. godina, ne bi trebalo da budemo takvi - rekla je ova mlada mama.

Autobuski prevoznik se izvinio devojci i rekao joj da je vozač kažnjen. Ovaj incident je prijavljen policiji kao moguć zločin iz mržnje.

Podsetimo, bivši britanski ministar inostranih poslova Boris Džonson napisao je kolumnu za "Dejli telegraf" u kojoj kaže da "žene koje nose burku izgledaju kao sandučići za poštu i pljačkaši banke".

Protiv njega će biti pokrenuta istraga zbog mogućeg kršenja pravila ponašanja konzervativaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.