Italijanski vojnik se UBIO u rezidenciji Silvija Berluskonija: Ovo je čak TREĆE misteriozno SAMOUBISTVO u istoj jedinici!
Foto: Printscreen/Youtube

tragedija

Italijanski vojnik se UBIO u rezidenciji Silvija Berluskonija: Ovo je čak TREĆE misteriozno SAMOUBISTVO u istoj jedinici!

Službenim pištoljem sebi oduzeo život

Objavljeno:

Italijanski vojnik Enriko de Matija (25) izvršio je juče samoubistvo u rimskoj rezidenciji Silvija Berluskonija, poznatoj kao Palaco Gracioli, navodi ANSA.

Kako piše agencija, vojnik je ušao u jedno od kupatila u rezidenciji i službenim pištoljem sebi oduzeo život. Interesantno je da je ovo treće samoubistvo u jedinici kojom komaduje paolo Raudimo.

Za sada nije poznat razlog njegovog samoubistva, pogotovo što je, kako pišu italijanski mediji, imao sve. Devojku, posao, voleo je modu, njegova porodica držala je poznatu poslastičarnicu....

On je u intervjuu koji je nedavno dao povodom svog modnog bloga na pitanje ko je Enriko de Matija rekao da je on "jednostavan i spontan mladić koji voli da se smeje. Moja najveća strast je ... ŽIVOT! ".

Samo nekoliko meseci kasnije u kupatilu rezidencije italijanskog biznismena i bivšeg premijera Silvija Berluskonija, Enriko je iz pištolja pucao sebi u glavu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.