ŠVEDSKOJ STUDENTKINJI PRETI ŠEST MESECI ZATVORA! Zaustavila poletanje aviona iz plemenitog razloga: Ako AVION poleti, on je mrtav čovek!
Foto: preentscreen/ youtube/

DRAMA U AVIONU

ŠVEDSKOJ STUDENTKINJI PRETI ŠEST MESECI ZATVORA! Zaustavila poletanje aviona iz plemenitog razloga: Ako AVION poleti, on je mrtav čovek!

Studentkinja se suprostavila deportaciji jednog putnika i napravila pometnju među putnicima

Objavljeno:

Elin Ersson je kupila avionsku kartu do Istanbula, a na tom letu se nalazio putnik kojeg je u Turskoj trebalo prebaciti na let za Kabul ali se desio iznenadni incident.

Naime, ova studentkinja je upalila svoj mobilni telefon i u videu je objašnjavala šta se događa.

Na snimku se vidi kako kako hoda između sedišta i govori da će čoveka najverovatnije ubiti u Avganistanu ako ga deportuju.

Budući da avion ne sme poleteti pre nego što svi putnici zauzmu svoja mesta, ona je odbila da sedne dokle god muškarac poreklom iz Avganistana ne napusti avion.

Na snimku se vidi kako se mladoj studentkinji obraćaju putnici koji je mole da sedne kako bi avion poleteo, međutim ona je na to odgovorila da će to učiniti čim muškarac izađe iz aviona.

Nakon toga, izrevoltirani putnik je ustao i pokušao da joj uzme mobilni telefon, a na to je Elin odgovorila:

Šta je važnije, život ili malo vašeg vremena? Želim zaustaviti deportaciju i onda ću se ponašati u skladu sa pravilima koji ovde važe. Ovo je sve savršeno legalno, nisam počinila nikakav zločin, rekla je Elin.

Naime, u prvom trenutku se učinilo kako je uspela u svom naumu jer je muškarac počeo da napušta avion i tu je njegova deportacija privremeno sprečena.

Nakon ovog incidenta Elvin je poručila:

Volela bih promeniti neke zakone u ovoj zemlji jer mi se ne sviđaju. Mislim da nije u redu slati ljude u pakao!

Međutim, švedske vlasti su saopštile da je muškarac poreklom iz Avganistana zapravo tražilac azila i da će ipak biti deportovan ali kada ne zna se jer datum još uvek nije naveden.

Ovoj devojci zbog incidenta preti najmanje šest meseci zatvora zato što nije poslušala naređenja koja je dobila od policijskih službenika.

Poenta cele priče je u tome da je ova mlada studentkinja na ovaj način želela da ukaže na otpor švedske vlade prema migrantima.

Podsećamo, da su Talibani izveli teroristički napad na Kabul u kojem je više od sto ljudi izgubilo život, a povređeno najmanje 235 ljudi.

U tom periodu Švedska je zabranila deportaciju u Avganistan pa su one u međuvremenu dozvoljene i pooštreni su uslovi za dobijanje azila.

Bonus video

GRČKA DANAS: Na Halkidikiju uživaju, a na jugu zemlje se bore sa požarima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.