TATA JE UBIO MAMU JER JU JE PREVARIO SA MOJOM DEVOJKOM: Porodična tragedija koja pomera granice zločina!
Foto: Printscreen/Facebook

potpuno jezivo

TATA JE UBIO MAMU JER JU JE PREVARIO SA MOJOM DEVOJKOM: Porodična tragedija koja pomera granice zločina!

Njegov sin Geri je ispričao neverovatnu priču o neveri, lažima i tragediji

Objavljeno: 08:37h

Britanac Geri Serl doživeo je jednu od najgorih prevara koje su zamislive - njegova nevenčana supruga Anastasija prevarila ga je sa saopstvenim ocem, a njihova afera na kraju je dovela do ubistva njegove majke.

Kada je šokantna istina izašla na videlo, Geri bio je slomljen, izdali su ga njegovi najbliži. Ali umesto da prekine vezu s Anastasijom, 44-godišnjak je ipak odlučio da ostane sa ženom s kojom je proveo devet godina.

Nedugo nakon otkrića o aferi, usledio je još gori šok. Njegov otac Stiven Sarl ubio je njegovu majku, 62-godišnju En.

Nakon što je završeno suđenje u kojem je Stiven proglašen krivim, njegov sin Geri za medije je ispričao neverovatnu priču o neveri, lažima i tragediji i istakao da je sve što se dogodilo samo očvrsnulo njegov odnos s Anastasijom.

Geri, koji se odrekao svog oca, o očevoj aferi sa njegovom devojkom je rekao:

- Kada sam saznao za sve to, srce mi se slomilo. Nisam mogao da verujem da je čovek koga sam obožavao i idolizovao mogao da mi napravi nešto tako. Ali ja i Anastasija se toliko volimo, da nas je ovo što se dogodilo samo još više zbližilo. Ostaćemo zajedno do kraja života, zajedno ćemo ostariti. Svi smo u životu napravili neke stvari na koje nismo ponosni. Na kraju, već smo toliko toga prošli zajedno - dodao je.

- Ako nas ovo ne slomi, možemo preživeti apsolutno sve. Ali iz očiglednih razloga, ja više nemam oca. Kada je moja majka preminula, osećao sam se potpuno tupim. Ne samo da sam izgubio majku, izgubio sam i oca, koji mi je nekada bio najbolji prijatelj. Za njega bih učinio apsolutno sve, to što je napravio je strašna izdaja - objasnio je Geri.

Anastasija, koja je tvrdila da je Gerijev otac progonio sve dok nije "popustila", izjavila je: "Osećala sam olakšanje kada je istina konačno otkrivena. Osećala sam se toliko posramljeno i krivo. Želim da sada, kada je suđenje gotovo, ponovo zajednički izgradimo život. Vreme leči sve rane".

Bivši marinac upoznao je Anastasiju 2005. godine, kada su oboje počeli da rade u kuglani. Otpočeli su vezu 2009. godine, a par je tokom godina veze dobio troje dece. Gerijevi roditelji Stiven i En tretirali su Anastasiju kao snahu.

U martu prošle godine, Stiven, koji je radio kao savetnik u političkoj stranci UKIP (Stranka britanske nezavisnosti) pozvao je Anastasiju na kafu. Onda joj je rekao da šest godina nije imao seksualni odnos, i pitao "može li ga ona učiniti srećnim". Anastasija je odbila i otišla.

Ali Stiven nije stao na tome - počeo je da joj šalje svoje fotografije iz mlađih dana kada se bavio bodibildingom - i u aprilu, Anastasija je "popustila pod pritiskom".

foto: Printscreen/Facebook

- Kada mi je prišao bila sam potpuno šokirana i iznenađena. Ali u tom trenutku osećala sam se jako ranjivom jer mi je baka bila u bolnici - tvrdi Anastasija.

- Oduvek sam bila pomalo zastrašena od njega, vrlo je moćan, manipulativan i sklon kontrolisanju - dodala je. - Bila sam glupa zbog toga što sam popustila, no on je iskoristio moju ranjivost, a meni je njega bilo žao.

Afera je krenula kada je Anastasija došla u posetu porodici. Ljubavnici su razmenjivali eksplicitne fotografije i poruke.

- Kad god sam pokušala da prekinem odnos, on mi je rekao da me treba... Osećala sam se prljavo. Nakon sastanka s njim, odmah bih otrčala pod tuš.

Njihova afera trajala je nekoliko meseci. Gerijeva supruga počela je da sumnja da se nešto događa iza njenih leđa. Uzela je suprugov telefon i pronašla je poruke u kojima su se dogovarali za susret u hotelu.

Na suđenju, Stiven je izjavio: - Poneo sam se kao glupi stari gad i napravio strašnu grešku. Sve priznajem. Ne moram ni da govorim da je En bila strašno uznemirena.

Anastasija je sve priznala Geriju. Htela sam da sve zna, htela sam da zna istinu, izjavila je.

Bizarni ljubavni trougao rasturio je celu porodicu. Stivenova druga dva sina, Stiven junior (29) i Kristofer (41) prestali su da komuniciraju sa ocem.

Ali uprkos svemu što se dogodilo, Stiven je i dalje ostao opsednut Anastasijom. Pokušavao je ponovo da stupi u kontakt s njom i pratio ju je unaokolo.

Anastasija je saznala da je Stiven zapravo već godinama opsednut njom, čak je prikupio hrpu njenih fotografija koje je skinuo sa njenog profila na Facebooku.

- Na njegovom računaru našli smo moje fotografije iz vremena kada još nisam poznavala Gerija - rekla je.

Izrezivao je moju glavu sa fotografija i lepio ih na tela porno glumica. Bojala sam ga se. Geri i ja smo promenili brojeve telefona jer nismo hteli da nas zove.

Njegova afera s Anastasijom dovela je do tragedije - u decembru prošle godine, Stiven je zadavio svoju suprugu. Nakon što ju je ubio, nazvao je policiju i rekao: "Upravo sam ubio svoju ženu". Tvrdio je da je ubistvo počinio u samoobrani, jer ga je En navodno napala kuhinjskim nožem.

Ali porota nije prihvatila njegovu verziju događaja. Posle tri sata većanja, proglasili su ga krivim za ubistvo supruge tako što ju je zadavio zahvatom koji je naučio u vojsci.

Za vreme čitanja presude, Stiven je sve vreme držao glavu u rukama. Zatražio je da ročište na kojem je trebalo da se iznese presuda prati putem videolinka iza zatvorske ćelije, ali sudija je to odbio i zatražio da ga dovedu u sudnicu. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, piše Mirror.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.