NEMAM VELIKIH OČEKIVANJA: Tramp se oglasio o susretu sa Putinom!
Foto: Reuter

susret

NEMAM VELIKIH OČEKIVANJA: Tramp se oglasio o susretu sa Putinom!

Posle učešća na samitu NATO i zvanične posete Velikoj Britaniji, Tramp se sada nalazi u Škotskoj, a sutra će se sastati s Putinom u Helsinkiju

Objavljeno:

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je povodom predstojećeg samita s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Finskoj da ne očekuje da će "išta loše" proizaći iz tog susreta, a da "možda bude nešto dobro".

Tramp nije postavio velika očekivanja za samit koji se sutra održava u Helsinkiju. U odlomcima intervjua CBS koji je danas objavila ta televizija Tramp je rekao da "ne ide predaleko u svojim očekivanjima".

On je rekao da veruje da su takvi susreti "korisni" i dodao da je sastanak s vođom Severne Koreje Kim Džong unom bila "dobra stvar".

Na pitanje o optužbama koje su SAD ove nedelje podigle protiv desetak Rusa zbog mešanja u američke predsedničke izbore 2016. godine, Tramp je rekao da "nije pomislio" na to da pita Putina da li će izručiti Americi optužene, ali da će "svakako" pitati ruskog predsednika o ruskom mešanju u izbore.

Posle učešća na samitu NATO i zvanične posete Velikoj Britaniji, Tramp se sada nalazi u Škotskoj, a sutra će se sastati s Putinom u Helsinkiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.