UHAPŠENA STORMI DANIJELS: Glumica filmova za odrasle koja je IMALA AFERU SA TRAMPOM pala u Ohaju!
Foto: Printscreen Youtube/Inside Edition

osveta?

UHAPŠENA STORMI DANIJELS: Glumica filmova za odrasle koja je IMALA AFERU SA TRAMPOM pala u Ohaju!

Policija ju je privela u strip klubu Sirene

Objavljeno:

Stormi Danijels, porno zvezda koja tvrdi da je imala aferu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, uhapšena je u sredu uveče dok je nastupala u striptiz klubu u Kolambusu u Ohaju, rekao je njen advokat Foks njuzu.

Danijels, čije pravoime je Stefani Kliford, tvrdi da je imala seksualni odnos sa Trampom 2006. godine, kad je on već bio u braku sa Melanijom, što Tramp negira.

Ona je tužila Trampa i njegovog dugogodišnjeg ličnog advokata Majkla Koena i traži da poništi sporazum o ćutanju koji je potpisala nekoliko dana pre izbora u SAD 2016. godine.

Policija u Kolambusu nije potvrdila hapšenje za Foks njuz, a striptiz klub u kojem je trebalo da nastupa, Sirene, nije objavio bilo šta o hapšenju.

Advokat Danijelsove, Majkl Avenati, napisao je u tvitu da je Danijels uhapšena jer je "dozvolila mušteriji da je dodiruje na sceni, na način koji nije seksualan".

Inače, zakon u Ohaju zabranjuje svima koji nisu u srodstvu sa igračicom dodirivanje u strip-klubu.

- Je l se neko šali? Oni angažuju policiju za ovo? Nema većeg kriminala ovde? Ovo je bila nameštaljka i politički motivisano - napisao je Avanati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fox)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.