Ne postoji niko kao ona: Jedina devojčica na svetu sa superherojskim moćima! (VIDEO)

Upoznajte bioničku devojčicu

Ne postoji niko kao ona: Jedina devojčica na svetu sa superherojskim moćima! (VIDEO)

Ukoliko ste se nekada zapitali kako se postaje Supermen ili Spajdermen, morate imati neku od osobina koju Olivija poseduje
Objavljeno: 11:06h

Olivija Farnsvort ima 7 godina i otporna je na umor, bol i glad. Veruje se da je jedina na svetu sa takvim retkim stanjem, pojedini mediji je nazivaju i bionočka devojčica. Doktori su zaključili da ona nema hromozom 6. Niki Trepak, majka devojčice iz Hadersfielda, je rekla za Daily Mail da je Oliviju pregazio auto i vukao je niz ulicu, ali da ona nije osetila bol. Devojčica objasnila: Ko kaže da ne mogu da dohvatim plafon? (VIDEO) – Vrištala sam i ostala deca su vrištala, a Olivija je samo ustala i počela da hoda prema meni da me pita što se događa – priča Niki.

Print Screen You Tube
Udarac je bio jak i Olivija je mogla imati ozbiljne povrede ali devojčica je imala samo ogrebotine na bedru i nožnom prstu. – Lekari veruju da ju je od povreda spasilo to što se nije preplašila niti naprezala mišiće. Niki kaže da je Olivija prestala da spava danju kada je imala samo devet meseci. Kosa joj nije normalno rasla dok nije napunila 4 godine.
Print Screen You Tube
– Ne oseća glad. Mora da uzimati lekove da bi spavala. Jednom je odgrizla deo usnice i nije rekla ništa. Živi kao i sva ostala deca, ali ponekad ima napade besa – kaže Niki koja još ima 4 dece starosti od 4, 6, 10 i 12 godina. Prema službenim podacima od 15000 stanja vezanih za poremećaje hromozoma, 100 ih je vezano za nedostatak hromozoma 6. Ali nemaju sve osobe slične simptome već su kod svih drugačiji.

fokus.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.