OVA HRVATICA JE TRAMPOVA NAJVATRENIJA OBOŽAVATELJKA: Promoviše desničarske vrednosti a sebe predstavlja kao UMETNICU?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/DW

NEVEROVATNO

OVA HRVATICA JE TRAMPOVA NAJVATRENIJA OBOŽAVATELJKA: Promoviše desničarske vrednosti a sebe predstavlja kao UMETNICU?! (FOTO)

Studirala je matematiku, a kaže da je nepravedno napadaju levi mediji

Objavljeno: 18:06h

U Njujorku živi Martina Markota, Amerikanka hrvatskih korena čiji su roditelji emigrirali u SAD, gde se ona rodila.

Na službenom Fejsbuku predstavlja se kao 'konzervativna umetnica i poduzetnica', a smatra kako emigranti 'više vole Ameriku od liberala jer su ponosni na dolazak u tu državu'. Studirala je matematiku, a kaže da je nepravedno napadaju levi mediji.

Želja joj je rebrendirati nacionalizam i pokazati da desničarske vrednosti mogu biti cool. Martina obožava Donalda Trampa jer on, kaže, 'glasno zastupa nacionalističke i tradicionalne vrednosti'. Mlada žena voli i američku zastavu s kojom rado pozira u pin-up stilu.

- Sve do sada smo morali biti vrlo tihi, ali s dolaskom Trampa stvari su počele izgledati drugačije - ispričala je Martina novinarki DW Newsa, dodavši kako deluje pod motom 'make art great again' te je svesrdno podržavala i Trampovu ideju o gradnji zida na granici prema Meksiku.

Bonus video: NASTUP ANSAMBLA ALEKSANDROV KOD HRAMA SVETOG SAVE: Pogledajte kako marširaju Ruskinje (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.