DA LI OVO PRILIČI JEDNOJ VOJVOTKINJI?! Isplivao PROVOKATIVNI snimak iz prošlosti Megan Markl (VIDEO)
Foto: AP

Mišljenja su podeljena

DA LI OVO PRILIČI JEDNOJ VOJVOTKINJI?! Isplivao PROVOKATIVNI snimak iz prošlosti Megan Markl (VIDEO)

Reč je o veoma provokativnim scenama

Objavljeno:

Megan Markl ponovo se našla u središtu skandala. Ipak, ovog puta nije reč o kršenju pravila kraljevske porodice, već stari video-snimak koji je bivša glumica snimila za poznati muški magazin Men's Health.

Bivša zvezda serije Suits, Megan Markl, pre pet godina snimila je seksi video-snimak za Men's Health, popularni magazin namenjen muškarcima. Po zamisli kreativnog tima, Megan je imala zadatak da u seksepilnoj garderobi prži hamburgere i zavodljivo pozira pred kamerom.

- Grilovanje nikad nije izgledalo ovako vruće - poruka je koja se pojavljuje na kraju klipa.

Megan Markl u seksi izdanju
Megan Markl u seksi izdanju foto: Printscreen Youtube

Iz Men's healtha napominju da je Megan rado pristala na ovo snimanje, kao i da im apsolutno nije bila namera da kopaju po njenoj prošlosti.

- Megan je glumila u seriji Suits već dve godine kada je snimljen ovaj video. Uznemirujuće je što bi glumica koja ima posao ikada osećala potrebu da mora grilovati hamburgere u mini suknji i topu kako bi unapredila svoju karijeru - napisali su iz magazina Men's health.

S obzirom da je reč o veoma provokativnim scenama, video je veoma brzo postao hit na internetu, a mišljenja su podeljena.

Dok jedni smatraju da je ovo sasvim u redu, jer je Megan imala svoju glumačku karijeru, drugi smatraju da je video previše neukusan i ne priliči jednoj vojvotkinji - ali, hej, svi mi imamo prošlost i ne vidimo zašto bi se vojvotkinja od Saseksa svoje stidela. Ako ništa drugo, ovaj snimak najbolje pokazuje u kako licemernom društvu živimo, u kojem žena mora da se svede na nivo objekta da bi stekla popularnost, jer sam talenat, naravno, nije dovoljan.

Bonus video

Stilski bukvar buduće vojvotkinje od Saseksa: 3 nezaboravne odevne kombinacije Megan Markl

(Espreso.co.rs/ Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.