ŠTA TO RADE MELANIJI? Pojavile se nove ZABRINJAVAJUĆE informacije o njenoj OPERACIJI!
Foto: EPA / Jim Lo Scalzo

PRVA DAMA SE KRIJE

ŠTA TO RADE MELANIJI? Pojavile se nove ZABRINJAVAJUĆE informacije o njenoj OPERACIJI!

Donald Tramp je sve iznenadio..

Objavljeno:

Krajem prošlog meseca u javnosti su se pojavile brojne teorije zavere oko situacije i bolesti Melanije Tramp, a iako se već pojavila u javnosti, detalji procedure kojom je podrvgnuta još uvek nisu u potpunosti jasni.

Ponešto novih detalja otkrio je sam Donald Tramp. Američki predsednik otkrio je pri odlasku sa međunarodnog susreta G7 neke detalje o bolesti svoje supruge.

Prema njegovim riječima, Melanija je bila na ‘velikoj operaciji’ koja je trajala nekoliko sati, a prema nalozima doktora supruga američkog predjednika neće moći da leti avionom barem mesec dana.

- Melanija je želela da bude ovde, ali ne može da leti prema nalogu lekara - izjavio je na samitu G7 Donald Tramp okupljenim novinarima.

- Imala je tešku operaciju koja je trajala gotovo četiri sata - dodao je.

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame neko uopšte upotrebio termin ‘operacija’, barem tako tvrdi CNN jer je Bela kuća dosadašnji boravak Melanije Tramp u vojnoj bolnici Militari Rid i zahvat kojim je bila podvrgnuta opisala kao kao ‘proceduru’.

Melaniji Tramp izvedena je u maju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega i dobro protekla, saopštili su tada iz Bele kuće, ali izgleda da se nije radilo o baš tako rutinskom i bezazlenom zahvatu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.