POHOTNA NASTAVNICA IZA REŠETAKA: Bila je trudna, ali je nasrtala na učenika (15)
Foto: Printscreen/Youtube

užas!

POHOTNA NASTAVNICA IZA REŠETAKA: Bila je trudna, ali je nasrtala na učenika (15)

Harperova je bila kod njega kada su se napili i počeli da se svlače

Objavljeno:

Dvadesetosmogodišnja nastavnica iz Teksasa Ketrin Harper, koja je u više navrata imala seksualne odnose s 15-godišnjim učenikom dok je bila u drugom stanju, osuđena je na šest godina zatvora.

Kako prenosi "Miror", Harperova i maloletnik sastajali su se kod nje u Fort Vortu i u njegovoj kući u Trofi Klabu (predgrađe Dalasa).

Harperova je bila kod njega kada su se napili i počeli da se svlače. Posle toga ju je on oralno zadovoljio, navodi se u sudskim dokumentima.

- Jedno je išlo za drugim, a onda mi je rekla "stavi ga unutra" i ja sam to uradio - ispričao je učenik policiji u Roanoku (Teksas), saznaje list.

Od početka juna do kraja jula 2016. sastajali su se u njenoj kući u Fort Vortu.

Istražitelji su zaplenili dečakov mobilni telefon koji pokazuje da su on i Ketrin Harper komunicirali najmanje 76 puta, slikali se goli i razmenjivali fotografije.

Ketrin Harper je privatna nastavnica engleskog jezika i navijačica u Srednjoj školi "Tidvel", u Roanoku, a uhapšena je nakon što je pokrenuta istraga na osnovu dojave policiji da je trudna nastavnica u seksualnoj vezi s učenikom.

Nije poznato ko je otac deteta.

Ketrin Harper je priznala optužbe za napastvovanje maloletnika i neprimerene odnose s učenikom. Kada izađe iz zatvora, ona će deset godina biti na uslovnoj slobodi i doživotno će biti registrovana kao seksualna prestupnica.

Bonus video:

BILI SMO NA RUČKU S VUČIĆEM: O ovoj kafani priča cela Srbija, s razlogom

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.